SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizdeki Fırsatı Kaçırdık Diyebiliriz"

0
Güncellendi - 2020-03-08 22:14:24
A- A+ PAYLAŞ

İttifak Holding Konyaspor’un teknik direktörü Bülent Korkmaz, ellerine geçen önemli bir fırsatı değerlendiremediklerini söyledi.

Korkmaz, Malatya deplasmanında BtcTurk Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Bunu bir Kayseri’de yaşadık, bir de Malatya’da yaşadık. Elimizdeki fırsatı kaçırdık diyebiliriz. 11’e 11’de oynanırken de istediklerimizi yaptık, pozisyonlara girdik. Sonunda golü bulduk. İkinci yarıda da pozisyonlara girdik ama maalesef şut mu, pas mı öyle bir durumdu gol oldu” dedi.

Fırsatları kaçırdıklarını ifade eden Korkmaz, şunları söyledi:

“Elimizde çok önemli bir fırsat vardı, onu kaçırdık. Yenilmedik, deplasmanda berabere kaldık ama bizim kazanmamız lazımdı. Tabi ki hep beraber zor bir dönemden geçiyoruz. Ama bu dönemi hep beraber atlatacağız. Hep beraber daha fazla kenetlenip, birbirimize daha çok sarılıp duygu yoğunluğunu daha fazla oluşturmamız lazım.”

Korkmaz, bir gazetecinin ‘Yeni Malatyaspor 10 kişi kaldıktan sonra pozisyonlara girmede sıkıntı mı yaşadınız?’ sorusuna, “Pozisyonlara girdiğimizi hatırlıyorum. Hem ilk yarı hem de ikinci yarıda gol pozisyonlarımız var. Gol pozisyonu varsa demek ki bazı şeyleri doğru yapıyoruz” cevabını verdi.

‘Üst üste kötü sonuçları neye bağlıyorsunuz?’ “Fırsatları kaçırıyoruz. Uzun süredir kazanamamanın bir psikolojisi de var” şeklinde cevap verdi.

Korkmaz, fikstüre bakarak maç ayırmanın doğru olmadığını ifade ederek, “Kolay fikstür var mı? Kolay fikstür yok,  her maç zor. Hedef bu sene ligde kalmak. Bu süreci atlattığımızda daha büyük hedefler olur ama bu sene öyle. Her maç zor. Her maç zor, fikstüre bakarak maç ayrımı yapmak bence doğru değil” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kemal (4 yıl önce)
    Klüpde bir sıkıntı yoksa,alacağımız bir 3 puan özgüvenimizi yerine getirecektir.Ahı gitmiş vahı kalmış bu takıma geldiği ilk hafta 1 puanı kazandıran hikmet hocaya şahsımda teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Bizim takımı (Hemde 10 kişi kalmışken)yenemedikten sonra bu ligde kalamazsınız.İnşallah bu 1 puanda bizde bir silkelenip kendimize gelmemize neden olur.Teşekkürler Hikmet hocam..
    0
    0
    Yanıtla