SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizden Gelenin Daha Fazlasını Yapmamız Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2021-03-31 13:00:08
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyasporlu Wallace Fortuna dos Santos, kaliteli ve güçlü bir takım olduklarını kaydederek, skor anlamında ellerinden gelenin fazlasını yapmaları gerektiğini söyledi.

Brezilyalı defans oyuncusu, Türkiye’de ligin biraz zorlu geçtiğini ifade ederek, takımların çok gol attıklarını belirtti.

Sahanın içerisinde bir savaş verdiklerini dile getiren Wallace Fortuna dos Santos, bu anlamda lige kolay maç olmadığını ifade etti.

Wallace, kaliteli bir takım olduklarını kaydederek, “Güçlü bir takımız. Sadece skor anlamında elimizden gelenin biraz daha fazlasını yapmamız gerekiyor” dedi.

Brezilyalı savunmacı, güzel oyunlarını skora yansıtıp, istedikleri sonucu almak istediklerini ifade etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Sayim (3 yıl önce)
    Sayin hemşhirlilerim kusüra bakmayin ama bazilarinizin dili çok kaba eleştiri yaparken futbolcileri teknik heyeti azarlar gibi sanki unlar sizin babanizin üşaği gibi bizim yüzümüzü gülduracak unlardir ozaman unlara hadi koçum hadi aslanim dememiz lazim şu dilimizi rendelemak lazim lutfen bu yaziyi bir hakaret olarak kabül etmeyin dost acısöyler
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (3 yıl önce)
    Bravo,WALLACE bu tür tavır ve davranışlar,hem takımın hem şehirin moralini yükseltir,bizim beklentimiz,futbolcoların,fizik ve temposunu olan gücünü,bundan sonraki maçlara yaymalarını,bekliyoruz.....................galibiyetler bekliyoruz lütfen.......sizler.......bu değilsiniz.................
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    gözünü seven Wallace başakşehir maçında sarı kart görme görürsen fenerbahçe maçında dördüncü sarı karttan dolayı oynamıyacaksın fener maçında hadebe de yok aman haa.. fener maçında görebilirsin diğer hafta hadebenin cezası bitiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    yapın işte.biz size iki sezondur diyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali osman (3 yıl önce)
    Yapın ozaman
    0
    0
    Yanıtla