SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Elimizden Ne Geliyorsa Yapmaya Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2021-01-21 17:38:00
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da, 20.haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Lig’de 5 haftalık galip gelememe şansızlığını 19.haftada sahasında Çaykur Rizespor’u 4-1 mağlup ederek sonlandıran sarı siyahlı takım, 20.haftada ise sezonun flaş ekibi Atakaş Hatayspor’u deplasmanda mağlup ederek, yeniden çıkışa geçti.

Hatayspor karşısında galibiyeti getiren golleri kaydeden Zeki Yavru ile Adem Büyük, galibiyeti ve takımdaki son durumu yorumladı.

Serbest vuruştan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydeden Zeki Yavru, “O an frikik olduğunda hissederek gittim. Arkadaşlarımda bana inandılar. Bende ‘golü atacağım hissettiğimi’ onlara söyledim. Neticesinde de güzel bir gol oldu. Tabii golden de önemlisi Hatay deplasmanından galibiyetle ayrılmaktı” dedi.

Yavru, kötü gidişata ‘dur’ dediklerini ifade ederek, “Kötü bir gidişatımız vardı ve son iki haftadır bunu durdurduk. Bunun için mutluyuz. Bizim hedefimiz ve yerimiz daha yukarılara tırmanmak. Hatayspor galibiyeti bizim için çok iyi oldu. Önümüzdeki maçlara bakacağız, inşallah devamında bizim adımıza iyi olur” diye konuştu.

Takımın golcü ismi ve kaptanı Adem Büyük ise “Kazandığımız için mutluyuz. Yakaladığımız çok net pozisyonlar vardı. Kaçırdığımız pozisyonları atsaydık belki daha farklı bir skor elde edebilirdik. Sevindirici olan taraf biz 2-0 öne geçene kadar pozisyon vermememiz. Çünkü ligin en iyi organize olan takımlarından bir tanesine karşı oynadık. İyi de oyuncuları var, kalemize gelemediler ama 2-0’dan sonra doğal olarak biraz geri çekildik. Bunu yapmamamız gerekirdi. 2-0’dan sonra 1 gol yedik, verdiğimiz pozisyonlar da vardı. Bunları ilerleyen haftalarda en aza indirmeye çalışacağız. Kazandığımız için ve gol attığım için mutluyum. Herkes iyi mücadele etti. Hak ettiğimiz bir galibiyeti alarak mutlu bir şekilde dönüyoruz. Önümüzde bir Galatasaray maçı var. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıp elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    Ayağınıza sağlık,teşekkürler Malatya ya bu sevinci yaşattığınız için,Bütün futbolcularımıza Allah sakatlık vermesin, Darısı İnşallah,Galatasarayın başına,Tebrikler,Başarılarınızın devamını diliyorum.................
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Ben daha önce Y. Malatya sporun bulunduğu tesiste çalıştım futbolcuların çoğu çok iyi futbolcular giden futbolcularda var iş fulcuda bitmiyor yönetim işi yapamıyor bütçe yoksa yönetimi üstlenecek çok daha iyi bütçeye sahip yöneticiler var bu futbolcuyu satmakla bütçe artmaz daha çok kaybedersin ve zarar çok olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Yönetimin yıldız transfer diye getirdikleri birer birer gitti ya da oynamıyor. Buna rağmen kıt bütçe ve mütevazı kadroyla gerçekten teknik ekibiyle, futbolcularıyla başarılı bir takımımız var. Merak ettiğim bu takımın uzun lig maratonunda gerçekten transfere ihtiyacı varken yönetim ne yapıyor. Bazı taraftarlar hala Hamza hocayla, Umut'la uğraşacaklarına neden yönetimin yapması gerekenleri dile getirmiyorlar. Bence yönetim her konuda büyük sıkıntılar yaşıyor ve bunlar takıma bir şekilde yansıyor. Inşallah bu sorunlar erken çözülür aksi takdirde ne transfer ne hoca kimse bizi kurtaramaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Çakır (3 yıl önce)
    Teşekkürler doğunun kaplanlarına.Yönetim futbolcuların alacaklarını aksatmasın yeter ki.İnşallah bu başarılarınız devam eder.??
    0
    0
    Yanıtla
  • Keşke herkes sizin gibi borcuna sadık olsa.Çok güzel söylemişiniz.
    0
    0
    Yanıtla