SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ellerini Ayaklarını Bağlayıp Dağda Terketmişler

0
Güncellendi - 2020-12-23 01:42:28
Ellerini Ayaklarını Bağlayıp Dağda Terketmişler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki kişi elleri ve ayakları bağlı, dövülmüş halde bir yamaçta bulundu.

İddiaya göre, Bulgurlu Mahallesi'ndeki bir yamaçta elleri ve ayakları bağlı halde iki kişiyi gören çoban, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Ayakta durmakta güçlük çeken U.K. ile M.G. 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesinin ardından polise bilgi verdi.

U.K. ile M.G, iki gün önce aralarında alacak meselesi yüzünden husumet bulunan M.A'nın kendilerini darbedip, ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra yamaca bıraktığını ileri sürdü.

Polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • cafer (3 yıl önce)
    18 Yılda Memleketi ne hale getirdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Malatya çok değişti, benim küçüklüğümdeki Malatya değil artık.Göç aldı , insanlar bencilleşti, silahla dükkan basma, gasp,kaçakcılık hat safhada.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasevdalısı (3 yıl önce)
    Malatya son yıllarda ciddi suçlar işlenen şehir haline geldi. İl yöneticileri daha sıkı tedbirler almalı ve asayiş aramaları gerçekleştirmeli diye düşünüyorum. cezmi kartay gibi pislik yerlerin temizlenmesi gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Bu memlekette artık dürüst insan bulmak çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    ağır cezalar gelmesi lazım bu iş olmaz insanımız çok azmış kimse kusura kalmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali2 (3 yıl önce)
    Sizlere Ingiltere'den yasanmis bir ornek vereyim. Londra'da bir parkta, yolu oradan gecen bir bayan gece yarisi evine giderken, bir adam tarafindan sozle taciz ediliyor. bayanin sikayetci olmasi uzerine baslayan surec Mahkeme'de verilen ceza ile sonuclaniyor. Adam kizi sozle taciz etmekten dolayi 3 ay ceza aliyor. Ama tum ceza bu kadar degil, arti 3 yil daha ceza aliyor, bu 3 yilin bayan'in ihlal edilen hakkiyla ilgili degil, gerekce: insanlarin gece saatlerinde parki kullanma ozgurlugunu tehdit ettigi icin. Bu olay'da maalesef, iki kisnin insanlik disi muamele gormesinden ibaret degil. Olay, kendi hukukunu kendi uygulayacak kadar kendini guclu gorenlerin olusturdugu potansiyel tehdit. bir insan kendini bu hayvanlarin yasadigi yerde guvende hissedebilir mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Kişiyi hurriyetinden yoksun bırakmak , hayatları bitti yapanların geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yarın plaket verip adli denetim verirlerse şaşma..
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Bitmez bu tür olaylar.cezalar yetersiz.yapan az ceza aldığından daha da cesaretleniyor.tekrar tekrar suç işliyor.adamın mesleği hırsızlık,gaspçı,avantacı olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahlakın olmadığı bir yerde kanun ne yapabilir ki?
    0
    0
    Yanıtla