SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Emeğiniz, Çabanız ve Gayretiniz İçin Teşekkürler"

0
Güncellendi - 2021-05-15 01:34:50
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş, pandemi sürecinde Covid-19 ile mücadelesini kararlılıkla sürdüren sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesindeki sağlık çalışanlarını ziyaret eden Vali Baruş, sağlık çalışanlarının bayramlarını aynı zamanda Dünya Hemşireler Gününü kutladı.

Zor bir süreç yaşandığını ve sağlık çalışanlarının yoğun çabası, üstün gayretleri sayesinde bu sürecin yönetilebildiğini söyleyen Vali Baruş, sözlerine şöyle devam etti:

“Fedakarlıklarla çalışıyorsunuz, pandemi sürecinde ailelerinize bile daha az vakit ayırmak zorunda kaldınız. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, Allah daima yardımcınız olsun, yoğun dönemlerde çok büyük sıkıntılar yaşadınız, İnşallah alınan tedbirler ile daha rahat bir dönem geçiririz. Emekleriniz, çabanız ve üstün gayretiniz için teşekkür ediyorum. Bu vesile ile hem Dünya Hemşireler Gününüzü hem de bayramınızı kutluyorum. Allah sağlık sıhhat içerisinde nice hizmetler vermeyi nasip etsin. Aileleriniz ile birlikte nice güzel bayramlar diliyorum” dedi.

Ziyaretlerde İl Müftüsü Veysel Işıldar sağlık ordumuz için dualar etti. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli ise hastanelerin durumu hakkında Vali Baruş’a bilgiler verdi.

Hastane ziyaretlerinin ardından Hekimhan ilçesine geçen Vali Aydın Baruş, 01 Kasım 1997 tarihinde Van Çaldıran’da şehit olan Oğuz Gürbüz’ün ailesini, 14 Nisan 2021 tarihinde Kuzey Irak’ta şehit olan Hacı Halil Kızılay’ın ailesini ve 09 Eylül 2012 tarihinde Hakkari Şemdinli’de şehit olan Güner Erdem’in ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Devletin şehitlerin ailelerine çok büyük önem verdiğini söyleyen Vali Baruş, "Her sıkıntınızda Kaymakamımız burada onun da çözemediği durumlar olursa size her zaman kapım açık" dedi.

Ziyaretlerde Vali Baruş’a Hekimhan Kaymakamı Muhammed Öztaş, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdür Vekili Murat Deniz ve İl Müftüsü Veysel Işıldar katıldı. İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın şehitler için okuduğu Kur'an Tilaveti ve ettiği duaların ardından ziyaretler sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız