SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emekli Amirallerin Bildirisine 81 İlde Suç Duyurusu

0
Güncellendi - 2021-04-06 00:38:14
Emekli Amirallerin Bildirisine 81 İlde Suç Duyurusu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye genelindeki tüm illerde 2 bin 55 sivil toplum kuruluşu, üniversite, sendika ile meslek odası, bazı emekli amirallerin bildirisine ilişkin suç duyurusunda bulundu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 81 ildeki adliyeler önünde sivil toplum kuruluşu, üniversite, sendika ve meslek odası temsilcileri, bazı emekli amirallerin bildirisine ilişkin basın açıklaması yaptı.

Konuşmaların ardından 910 dernek, 408 vakıf, 27 üniversite, 114 oda, 550 sendika ve 46 federasyon, suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusu yapanlar arasında Hak-İş Konfederasyonu, Memur-Sen, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Anadolu Gençlik Derneği (AGD), TÜMSİAD, Alperen Ocakları, Kızılay, Yeşilay, İlim Yayma Cemiyeti, illerin ticaret ve sanayi odaları da yer aldı.

Ankara, AA- Malatya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız