SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emekli Öğretmeni Dolandıracaklardı

0
Güncellendi - 2021-09-24 21:51:57
Emekli Öğretmeni Dolandıracaklardı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis ekipleri, emekli öğretmenin çektiği krediyi kendisini telefonla arayan dolandırıcılara kaptırmasına engel oldu.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 67 yaşındaki emekli öğretmeni arayan ve kendisini polis olarak tanıtan şahısların "Adının kuyumcu soygununa karıştığı, operasyon yapılacağı" gibi söylemlerle korku ve panik havası oluşturarak bu kişiyi bankaya yönlendirdiği ve 19 bin lira kredi çektirerek parayı kendilerine yatırmalarını istediğini öğrendi.

Emekli öğretmenin kullandığı telefon hattını kapattıran ve şüphelilerle irtibatı kestiren polis, kent merkezinde emekli öğretmenin gidebileceği yerleri tarayarak öğretmene ulaştı ve mağduriyetin oluşmasını engelledi.

Polis ekipleri olaya ilişkin soruşturma başlattı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Cenab-Hak Güvenlik Güclerimize Zeval Ziyan Vermesin Güç Kuvvet Versin
    0
    0
    Yanıtla