SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emeksiz'de Bir Kadın Silahla Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-10-28 01:42:30
Emeksiz'de Bir Kadın Silahla Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Bir şahsın silahlı saldırısına uğrayan genç kadın yaralandı.

Olay, Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısı 00.10 sıralarında Cevherizade Mahallesi Emeksiz Caddesi'ndeki bir apartmanın girişinde meydana geldi. Motosikletle olay yerine gelen ve adının H.H.N. olduğu öne sürülen şahıs, pompalı tüfekle ateş açtığı N.K. adlı kadını yaraladıktan sonra kaçtı.

Bacaklarından yaralanan genç kadın, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olaydan sonra kaçan ve daha önce karıştığı suçlardan dolayı poliste kaydı bulunan H.H.N. adlı şahsı arıyor.

BİR BAŞKA SALDIRIDA 2 YARALI..

Öte yandan,  Selçuklu Mahallesi'nde kendisine ait inşaatta inceleme yapan Mehmet C. ile bekçi Mehmet G, iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Pompalı tüfekle yaralanan Mehmet C. ve Mehmet G, çevredekilerin ihbarı üzerine 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri, iki saldırganı kısa sürede yakaladı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

malatyahaber.com- iha- AA

FOTOĞRAFLAR: Emeksiz Caddesi'ndeki silahlı saldırı sonrası

FOTOĞRAFLAR: Selçuklu Mahallesi'ndeki olay yeri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • suat (4 yıl önce)
    Malatya da son zamanlarda neredeyse her gün kavgalar ve cinayetler gündemde. insanlar gereğinden fazla stres içerisinde gün içinde küçük bir mekanda çay molası verdiğimizde sağımız ve solumuzdaki vatandaşların her birinden ayrı ayrı isyan,dert,sıkıntı, stres, duyuyoruz. insanlar kendi benliklerini kaybedip başka şahsiyetlere ve kişiliklere özendikleri için kendini tanıyaman ve başkalaşmış yapılar ortaya çıkmaktadır.İslam dan uzak toplumlar oluştu görünen resim kesinlikle müslüman bir şehrin vatanın karesi olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (4 yıl önce)
    Yeni emniyet müdürümüz bos bırakmıyor maşaalah gece gündüz. Herkes rahatına baksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyamanlı muhammed (4 yıl önce)
    Malatya teksas oldu diyenler yorum atmamış???
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya teksas oldu (((Bu yorumu Ben Yapmak İstiyorum :)))))))
    0
    0
    Yanıtla