SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet Müdürü Esnaf ve Vatandaşları Dinledi

0
Güncellendi - 2019-12-31 03:01:45
Emniyet Müdürü Esnaf ve Vatandaşları Dinledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da göreve başladıktan sonra, ciddi olan asayiş sorununun çözümü ve vatandaşın güvenliğinin sağlanması yolunda, ilk etapta polisin varlığını, gücünü ve etkinliğini gösterecek düzenlemelerle fark yaratan, bu yönüyle de vatandaşlardan büyük takdir ve destek gören Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, çeşitli semtlerde kahvehane ve çayhaneleri ziyaret ederek, emniyet ve asayiş hizmetleri ile ilgili olarak esnafı ve vatandaşları dinliyor, sorun ve önerileri hakkında bilgi alıyor.

20 Eylül 2019 tarihli Emniyet Müdürü atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatya'da 5,5 yıl görev yapan ve Samsun'a atanan Ömer Urhal'ın yerine Sinop'tan Malatya'ya atanan ve 29 Eylül günü Malatya'ya gelerek göreve başlayan Dağdeviren, son olarak Cezmi Kartay Caddesi ile Paşaköşkü Mahallesi'ndeki bazı kahvehane ve çay ocaklarını beraberinde Asayiş Şube Müdürü Ramazan Sarıhan ile birlikte ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk’un hastanede tedavi görmekte olan eşini de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Bilirkişi (4 yıl önce)
    Sayın valimiz ve sayın emniyet müdürümüz Malatyamiz için büyük şans.Malatyamiz eski günlerine doğru gidiyor sağolun varolun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (4 yıl önce)
    Günde 3 defa aranıyorum.Bu durumdan şikayetçi değilim.Sonuçta insanların güvenliği için yapılıyor.Biz sizi çok sevdik müdürüm.Allah bu ülkenin üzerinden sizin gibi çalışkan bürokratları eksik etmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (4 yıl önce)
    Bıyıklı adam tam gaz devam ipsize sapsıza göz açtırma Ailece sokakta yürüyemez olmuştuk haplanan Eline silahı bıçagı alan azrailim diye dolaşıyordu Temizlige devamm bıyıklı adam ve teskilata saygılarr
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr 44 (4 yıl önce)
    Ne garip işini yapan birini görmeye hasret kaldık Millete hizmet eden birilerine göre hareket eden müdğr degil seni sevdik müdürüm malatya temizleniyor Sayende
    0
    0
    Yanıtla
  • Asayiş berkemal (4 yıl önce)
    İçimizi soguttun müdürüm devlet adamı örnegisin Basta belediye baskanları ve siyasiler senden örnek Alsınseçimden seçime sokaga çıkılmaz padişahlar ları Geçtiler üst kademe bi bağınız yoksa ulaşamazsınız Müdürüm aravermeksizin devam edin malatyalı Olarak herzaman yanınızdayız
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Malatyamıza gelmiş geçmiş en iyi bürokratlardan biridir. inşallah cezmi kartay, kumar, fuhuş, haraç çetesi ve tefecilerin de sonunu getirerek Malatyamızı eski huzurlu günlerine kavuşturacaktır sayın müdürüm. Allah yar ve yardımcın olsun sayın müdürüm. Malatyalının duası ve desteği hep yanında olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (4 yıl önce)
    Gerçekten harika işler çıkartıyor emniyet gücünü hissedebiliyoruz bu aralar inşallah erken gitmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Selam (4 yıl önce)
    Allahına gurban müdürüm malatyanın gaffar okkanı
    0
    0
    Yanıtla