SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet'ten 10 Okulda Okuma Etkinliği

0
Güncellendi - 2019-10-24 03:17:00
Emniyet'ten 10 Okulda Okuma Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından okullarda okuma etkinliği düzenledi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre,Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarının kütüphanelerinin desteklenmesi programı dolayısıyla 6 ortaokulda okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında belirlenen okullarda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri ve öğrenciler 30 dakika kitap okudu.

Programa Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren de katıldı.

Okuma etkinliği sonrası Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği 100 temel kitap öğrencilere hediye edildi.

10 ORTAOKULDA ETKİNLİK PLANLANDI

Bu arada, 10 ortaokulda gerçekleştirilmesi planlanan okuma etkinlikleri ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) Kapsamında hazırlanarak uygulanmakta olan “Bir Gülümseme Yeter Bize” İsimli Projenin İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumlarının Kütüphanelerinin Desteklenmesi faaliyeti içerisinde 10 Ortaokulda okuma etkinliği yapılması planlanmıştır.

Bu kapsamda okuma etkinliğinin yapılacağı okullarda belirlenen sınıflarda okumanın önemi vurgulandıktan sonra öğrencilere kitaplar dağıtılarak Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri ile yaklaşık 30 dakika kitap okunmaktadır. Okuma etkinliğinin sonunda okul kütüphanelerine Milli eğitim bakanlığının belirlediği 100 temel eser içerisinden seçilen kitaplardan oluşan 100 kitap hediye edilmektedir. Öğrencilere etkinlik sonunda ikramda bulunularak etkinlik hatırası olarak çeşitli hediyeler sunulmaktadır.

Proje kapsamanda planlanan 10 okuldan 6’sında bu etkinlik tamamlanmış önümüzdeki günlerde 4 okulda daha bu etkinlik düzenlenecektir. Toplamda 10 okulda 1000 adet kitap hediye edilmesi ve etkinliğe 1500 öğrencinin katılımının sağlanması planlanmaktadır."

Bülten- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız