SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En Fazla Çalışanı Olan' Üç Şirketten 2'si Malatyalıların..

0
Güncellendi - 2018-12-20 15:37:46
'En Fazla Çalışanı Olan' Üç Şirketten 2'si Malatyalıların..
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin en büyük şirketleri sırasıyla Tüpraş, Türk Hava Yolları (THY) ve Petrol Ofisi olarak belirlendi. Malatyalı işadamlarına ait 2 şirket ise, "En Fazla Çalışanı Olan Şirketler" kategorisinde, ilk 3'e girdi.

Capital dergisi tarafından Vodafone'un ana sponsorluğunda bu yıl 21’inci kez düzenlenen "Capital500-Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması"nın sonuçları, İstanbul’da düzenlenen törenle açıklandı.

Araştırma kapsamında ciro, karlılık, ihracat ve istihdam rakamlarına göre değerlendirilen şirketlere, 9 kategoride 23 ödül verildi.

Araştırmada, Türkiye ekonomisinin sürdürülebilir zeminde büyümesine katkı sağlayan şirketler ciro büyüklüğüne göre sıralanıyor. Buna göre, sırasıyla Tüpraş, THY ve Petrol Ofisi "Türkiye'nin En Büyük Şirketleri" olurken, "Cirosunu En Fazla Artıran Şirketler" Kerevitaş, Odeon Turizm ve Gram Altın Pazarlama Sanayi olarak belirlendi.

Araştırmada "En Çok Kar Eden Şirketler" Ereğli Demir Çelik, Tüpraş ve Enka İnşaat olurken, "İhracatını En Fazla Artıran Şirketler" kategorisinde Lila Group, Kerevitaş ve Namet Gıda ilk 3 sırayı paylaştı.

Ford Otosan, Toyota Otomotiv ve Arçelik’in "En Çok İhracat Yapan Şirketler" olduğu araştırmaya göre, "Çalışan Sayısını En Fazla Artıran Şirketler" Lila Kağıt, Borusan Makine ve IATI Turizm olarak belirlendi. "En Fazla Çalışanı Olan Şirketler" kategorisinde BİM Birleşik Mağazalar, RC Rönesans İnşaat, LC Waikiki Mağazacılık ilk 3 sırayı aldı.

Rönesans İnşaat'ın yönetim kurulu başkanlığını hemşehrimiz Erman Ilıcak (sağdaki), LC Waikiki Mağazacılık'ın yönetim kurulu başkanlığını ise Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ün aynı ismi taşıyan oğlu Vahap Küçük (üstte soldaki) yapıyor.

Bu yılki araştırmada Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı "Onur Ödülü"ne layık görülürken, Vodafone Dijitalleşme Özel Ödülü’nü ise DenizBank aldı.

İstanbul, AA- iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Veysel Kalaycı (5 yıl önce)
    Çalışan istihdam sağlayan tüm Malatyalı işadamlarımızın Allah yardımcıları olsun.Onların hepsi bir kahraman
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (5 yıl önce)
    Evet yorum 'ların çoğu da malatya sporumuza yapılmış hakli da insanlarımız çünkü bizim ortak payımız evet o meşhur firmalar insanlar sizden bisi istemiyorlar sadece malatya sporumuza bakın diyiyorlar.bende istiyorum bir gs bir bjk gibi olalım bu sizlerin eliniz de sadece devlet büyükleri geldiği zaman gelmeyin her zaman gelin bu memleket hepimizin malatyamiza sahip çıkın saygılar.. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (5 yıl önce)
    malatya demek malatyaspor demek degildir. TAKIMA BOL PARA VERIPTE belese alistirmamak lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    Malatyamıza ve Malatyasporumuza faydaları olmadığı gibi kaç tane Malatyalı istihdam ediyorlar bunu da sorgulamak lazım. Vahap Küçük ve yaptığı hayırları bire bir Doğanşehirliler hem hissediyor hem de biliyor zaten gizli olması gereken bu hayır işlerini Aydınlar ve Ilıcak grup ne kadar gizli tutuyorsa kimse bilmiyor hayret!!! Malatya'ya yatırım yapmayan en çok kar eden en çok istihdam sağlayan yok ihracat yapan firmaları özellikle yazmayın..Yazmayın ki gençler örnek almasın. Hayrı en çok yapanı açıklayın ki insanlar feyzlensin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüz bey (5 yıl önce)
    Lcw bisi demiyorum da ilicagin malatyada bi yatırımı var mı? Tamam ulkemize hizmet ediyor fakat malatyaya ne faydasi var m.ali aydinlarda oyle malatyanin reklamini yapan yok malatyaspor suan ligde firtina estiriyor ama bu zenginlerimiz formada stadda bi isimleri yok evkur bi battal bey çiğköfte kadar olamıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın Ilıcak Tekstili var. 1000 kişi istihtam ediyor. Daha ne olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇOK İYİ SALLAMIŞSIN. ILSAN KİMİN VE KAÇ ÇALIŞANI VAR İYİ ARAŞTIR
    0
    0
    Yanıtla
  • ERK (5 yıl önce)
    MALATYASPORA HİÇ BİR FAYDALARI YOK, REKLAM BİLE VERMİYORLAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspora yıllardır ne paralar verildi. Artık başarılı takım havuzdan alıyor para. Önemli olan istihdam...
    0
    0
    Yanıtla