SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En İyi Goller'den 3'ünü Onlar Attı

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de en iyi 100 gol belirlendi. Evkur Yeni Malatyaspor'un Sırp on numarası Danijel Aleksic'in Trabzonspor'a attığı Zlatan İbrahimovic tarzı golü üçüncü sırada kendisine yer buldu.

Spor Toto Süper Ligin yayıncısı beIN Sports, 2018 yılının en güzel 100 golünü belirledi. Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncuları Danijel Aleksic ve Guilherme'nin attığı goller, en iyi 100 gol içerisinde yer aldı.

En iyi 100 gol içerisinde Evkur Yeni Malatyaspor'da Danijel Aleksic'in Trabzonspor'a attığı klas gol, üçüncü sırada yer aldı. Aleksic, Guilherme'nin pası sonrası muhteşem bir dokunuşla Onur Kıvrak'ı çaresiz bırakmıştı.

Sarı kırmızılı takımın Brezilyalı orta saha oyuncusu Guilherme'nin Bursaspor'a attığı golde en iyi goller arasında yer aldı. Guilherme'nin Bursaspor'a attığı goldeki organizasyonun mükemmelliği, golü ilk 100'ün arasına koymayı başardı.

Danijel Aleksic'in Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri karşılaşmada attığı golde kendisine en iyi 100 gol içerisinde yer buldu. Aleksic, Guilherme'nin muhteşem pası sonrası topun gelişine mükemel bir dokunuşla Fenerbahçe ağlarını havalandırmıştı.

En iyi 100 gol içerisinde Bursasporlu Umut Nayir'in Evkur Yeni Malatyaspor'a attığı röveşata golü ise ikinci sırada yer aldı.

En iyi 100 gol içerisinde birinciliği ise Trabzonsporlu Juraj Kucka'nın Galatasaray'a orta sahadan attığı gol elde etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: Guilherme ve Aleksic

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat (5 yıl önce)
    Eder, Carlos ve Serginho dan sonra Malatyamıza gelen en iyi yabancılar; Farnolle, Guliherme, Aleksis, Chacbacke ve ne yazıkki yeni gönderdiğimiz Boutaib
    0
    0
    Yanıtla