SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB'nin Engelli Basketbolcuları 6'da 6 Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Tekerlekli Sandalya Basketbol 3.Lig C Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, grupta oynadığı altıncı karşılaşmayı da kazandı ve namağlup yoluna devam etti.

Doğanşehir Belediyesppor bünyesinden geçtiğimiz yol eden Malatya Büyükşehir Belediyespor bünyesine geçen tekerlekli sandalye basketbol takımı, bu sezon 3.Lig C Grubu’nda mücadelesini sürdürüyor.

Grupta 6.hafta Diyarbakır OEGSK ile İnönü Üniversitesi Kampüs Spor Salonunda karşılaşan Malatya Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, rakibini 50-14 mağlup ederek, altıncı maçını da kazandı. Malatya temsilcisi, şuana kadar oynadığı 6 karşılaşmayı da kazanırken, namağlup yoluna devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, grupta yedinci haftada 8 Kasım Pazar günü 12.00’da deplasmanda Diyarbakır BESK ile karşı karşıya gelecek.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın şuana kadar oynadığı müsabakalarda aldığı sonuçlar şöyle:

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Erzurum: 58-44

Hakkari Sümbül-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 50-60

Siverek ESK-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 32-53

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Kızıltepe Engelliler Birliği: 63-47

Şanlıurfa BESK-Malatya Büyükşehir Belediyespor: 25-51.

Malatya Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakır OEGSK: 50-14.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız