SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Engelli Gencin Parasını Gasbeden Şüpheli Yakalandı

0
Güncellendi - 2020-03-16 06:25:33
Engelli Gencin Parasını Gasbeden Şüpheli Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da engelli bir şahsı bıçakla tehdit ederek gasp eden şüpheli, polis ekiplerinin bölgedeki güvenlik kameralarını incelemesi ile kimliği tespit edilerek yakalandı.

Battalgazi ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi'nde yolda yürüyen 19 yaşındaki M.T. adlı engelli şahsı kesici aletle tehdit edilerek 950 lirasını gasp eden şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayın yaşandığı bölgedeki 35 güvelik kamerasından 150 saatlik görüntüyü tek tek inceleyerek şüphelinin kimliğini tespit etti.

Kısa sürede yakalanan ve çeşitli suçlardan 8 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki B.G isimli şüpheli işlemlerinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
Bu haber yoruma kapalı