SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Erdoğan'ı Özal'ın Yerine Koyduk"

0
Güncellendi - 2020-10-29 03:21:08
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyareti sırasında TOKİ deprem konutlarının teslimi sırasında video konferansla canlı bağlantı kurulan Beyaz Teyze’nin ilk ziyaretçisi Malatya Büyükşehir Belediyesi oldu.

‘24 Ocak’ta meydana gelen deprem sonrası bizleri yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımızdan, Belediye Başkanlarımızdan Allah razı olsun’ diyen Pütürgeli Beyaz Akgün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatya’daki açılış töreninde evine davet eden Beyaz Teyze’nin evine hayırlı olsun görmesine giden Malatya Büyükşehir Belediyesi heyeti, çeşitli hediyeler götürdü, torunları için oyuncaklar verdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan adına ziyaret gerçekleştiren Başkanvekili Mehmet Çolak, Genel Sekreter Yardımcısı İnanç Kara Ölmeztoprak, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, Pütürge’ye gitti, TOKİ’nin Beyaz Akgün ve depremzedeler için yaptığı evi gezdi.

“ERDOĞAN’I ÖZAL’IN YERİNE KOYDUK”

Beyaz Aygün Malatya’dan gelen ekip karşısında mutluluğunu ifade ederken Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın ülke için yaptıklarının inkâr edilemeyeceğini söyledi. Aygün, “Depremin olduğu ilk günden itibaren devlet bizi hiç yalnız bırakmadı. Her derdimize koştu. Bizi aç ve açıkta bırakmadı, bize sahip çıktı. Yapılanları inkâr edenler oldu ama biz Sayın Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz ve yaptıklarını, bizler için ne kadar uğraştığını çok iyi biliyoruz. Rahmetlik Turgut Özal öldüğü zaman onun sevgisi içimizde kaldı, sonrasında Erdoğan başa geldi ve onun yerine koyduk. Allah Cumhurbaşkanımıza uzun ömür versin. Biz onu çok seviyoruz. Bize sahip çıktığı için kendisine teşekkür ederiz. Bize böyle ev verdiği için, bizi aç bırakmadığı, susuz bırakmadığı için teşekkür ederiz” dedi.

BAŞKAN GÜRKAN İLE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTU, YENİ EVİNE DAVET ETTİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama ve etkinlikleri nedeniyle Pütürge’ye gidemeyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beyaz Akgün ile görüntülü bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Başkan Gürkan 4 torun sahibi Beyaz Teyze’ye; “Cumhurbaşkanımızla yapmış olduğun içten ve samimi görüşmenden dolayı seni tebrik ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını size iletiyorum. Bizden bir arzunuz, bir isteğiniz var mı? Bugün sizi ziyaret eden Başkanvekilimiz Mehmet Çolak, Genel Sekreter Yardımcımız İnanç Kara Ölmeztoprak ve Sağlık Sosyal Hizmetler Daire Başkanımız Mustafa Katipoğlu devletimiz adına oradalar. Varsa ihtiyacınız ve sorunlarınız arkadaşlarımız ilgilenecek. Yeni evinizde güle güle sağlık içerisinde oturun” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı ile yaptığı görüntülü görüşmede Başkan Selahattin Gürkan’ı en kısa zamanda kahve içmeye beklediğini belirten Beyaz Akgün, “Allah herkesten razı olsun. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Deprem zamanı bizleri yalnız bırakmadınız ihtiyaçlarımızı karşıladınız Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi heyeti evinde ziyaret ettiği Beyaz Teyze’ye, Kur'an-ı Kerim, fincan takımı ile çeşitli hediyeler verdiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Maltyad (3 yıl önce)
    Bi akparti olarak oy daha yok baskilli
    0
    0
    Yanıtla