SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren İstanbul'da Ameliyat Oldu

0
Güncellendi - 2019-12-19 21:58:19
Eren İstanbul'da Ameliyat Oldu
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Eren Tozlu ameliyat oldu.

Süper Ligin 14.haftasında Malatya’da oynanan Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında sakatlanan ve sağ ayak çapraz bağında yırtık tespit edilen Tozlu için son kontrollerinin ardından ameliyat olmasına karar verilmişti.

Eren Tozlu, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer tarafından ameliyat edildi.

Başarılı bir operasyon geçirdiği bildirilen Tozlu’nun 6 ay içerisinde sahalara dönebileceği belirtildi.

SADIK DA AMELİYAT EDİLDİ

Bu arada, Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda oynanan Sivasspor maçında sakatlanan Yeni Malatyaspor'un eski oyuncularından Fenerbahçeli Sadık Çiftpınar, ameliyat oldu.

Sivasspor maçında sakatlanan Fenerbahçeli Sadık Çiftpınar, ön çapraz bağı ameliyatı oldu. Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Başarılı bir ameliyat geçiren oyuncumuza geçmiş olsun diliyor, en kısa süre içinde eski sağlığına kavuşup, sahalara dönmesini temenni ediyoruz" denildi.

Yeni Malatya Gazetesi- İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • özdaş (4 yıl önce)
    Eren çok düzgün karekterli bir futbolcumuz kendisine acil şifa diliyoruz inşallah kısa zamanda takıma kavuşur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Çok geçmiş olsun.Rabbim şifalar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Seydi ADİŞ (4 yıl önce)
    Eren kardeş geçmiş olsun. İnşallah Eski günlerindeki gibi sağlıklı bir şekilde futbola dönersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Geçmiş olsun bundan sonraki futbol hayatinda başarilar dilerim inşallah başarıli olur
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    İnanın çok çok üzüldüm. Hakikaten arkadaşın dediği gibi Eren bugüne kadar Malatyaya gelmiş geçmiş futbolcular içerisinde en beyefendi olanlarından birisidir. Dikkat edin Lig veya Kupa maçlarında Erenin sonradan girdiği halde takıma verdiği katkıları ve attığı sürpriz golleri kimse inkar edemez. Yeterince şans bulmuş olsa daha fazla faydalı olacağına adım gibi eminim! Ama ne oluyorsa hep iyilere oluyor maalesef. Herkes uçup gider yabancısı falan kalmaz ama bize kalacak olan Eren gibi adam gibi adamlıkdır. Allah tez günde acil şifalar versin inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Malatya sporun Emektar. Oyuncu su Kaptan.eren. TozLu .gecmis Olsun isallah yakinda eski sagliginiz a Kavusursun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Allah acil şifalar versin.İnşallah daha güçlü bir şekilde sahalara dönersin kral.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (4 yıl önce)
    malatyasporu en az 50 senedir yakından takip eden ve maçlarına giden biri olarak şunu belirtmek istiyorum ki: eren tozlu , şu ana kadar malatyaspor da top oynayan futbolcuların içerisinde en beyefendisidir. kadroya da girse, aylarca kulübede de otursa. hiç bir zaman kişiliğini ve efendiliğini bırakmamıştır. bir an önce sahalara dönmesini sabırsızlıkla beklerken gözlerinden öpüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)suat isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen öyle sonuna kadar katılıyorum. Eren adam gibi adamdır. Keşke Erkan Kaş da öyle olabilse...
    0
    0
    Yanıtla
  • Varol (4 yıl önce)
    Öncelikle Allah şifalar versin şampiyon dilerim Allah'tan sağlığına o eski günlerine dönersin kimse unutmasın super lige yükselmeye eren tozlunun büyük katkısı var seni inşallah biran önce o güzel gollerine görmek dileğiyle kardeşim geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla