SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eren Tozlu 4 Ay Sahalarda Olamayacak

0
Güncellendi - 2019-12-11 17:19:12
Eren Tozlu 4 Ay Sahalarda Olamayacak
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Eren Tozlu’nun ilk kontrollerinde çapraz bağlarında yırtık tespit edildi. 

Süper Ligin 14.haftasında Malatya’da Demir Grup Sivasspor ile oynanan karşılaşmada 67.dakikada Gökhan Töre’nin yerine oyuna dahil olan Eren Tozlu, kısa süre sahada kalırken, sakatlanarak oyuna devam edememişti. 

Sağ dizinden sakatlanan Tozlu’nun ilk kontrollerinde çapraz bağlarında yırtık tespit edildi. Eren Tozlu’nun ameliyatının ardından en az 4 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

2016-2017 sezonundan buyana BtcTurk Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Eren Tozlu, 87 kez sarı kırmızılı formayı giyerken, bu karşılaşmalarda 21 gol atıp, 7’de asist yaptı. 

Eren Tozlu, TFF 1.Lig’de 9, Süper Lig’de ise üç sezonda 6 gol kaydetti. Tozlu, Ziraat Türkiye Kupaları’nda ise toplamda 6 gole imza attı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • BORA BARUT (4 yıl önce)
    Öncelikle geçmiş olsun. Bu ligin futbolcusu olsun yada olmasın sahaya çıktığında elinden geleni ortaya koyan, tüm kapasitesini gösteren bir adam. Siz asıl daha yetenekli olup sahada gezinen futbolcuları eleştirin. Geçmiş olsun kardeşim, acil şifalar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (4 yıl önce)
    Çok geçmiş olsun.Rabbim şifalar versin.Takımımıza çok katkıları olmuştur.İnşallah eski formuna kavuşur. Alehte yapılan patavatsız yorumları kınıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    Eren Tozlu 4 yıldır bu takıma çok hizmetler verdi. Her görev verildiğinde görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Hiç bir şeye ses çıkarmadı. Bu kulübün temel taşlarından biridir. Daha atacak çok golleri var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Ayıp ya, adam8n çapraz bağları yırtılmış, belki futbolculuk hayatı bitecek, yaptığınız yorumlara bakın ve utanın, kapasitesi olcusunde öyle ya da böyle bu forma için ter dökmüş, gol atmış bir futbolcu, bir insan hakkında yapılan yorumlara bakın, yazık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vural YILMAZ (4 yıl önce)
    Sergen Hoca eğer takımının başarılı olmasını istiyorsa; 1) Takımı savunmaya hapseden, demode olmuş 4-2-3-1 defansif sisteminden vazgeçerek, günümüzün çağdaş futbolunun oynandığı 4-1-4-1 ofansif sisteme geçmelidir 2) Yeni Malaytasporda topa vuruş tekniği yüksek olan 4 oyuncu vardır. Bunlar başta Guilherme olmak üzere Robin Yalçın, Gökhan Töre ve T.Bifouma'dır. Bir maçta rakip kaleye atılan şut istatistiğinin fazla olmasından daha ziyade atılan şutun kaleyi bulması ve gol olması önemlidir. Örnek verecek olursak Robin Yalçın'ın Gençlerbirliği maçında 5 dakika içerisinde 2 gol atması dır. Buna rağmen Sivasspor maçında hücuma dönük futbol oynayan Robin Yalçın'ın defansta oynatılmasını da hala anlamış değilim. Robin Yalçın gibi topu istediği noktaya gönderebilen ve formunda olan golcü bir futbolcu defansta değil orta saha veya forvette oynatılmalıdır. Ahmet Ildız süper ligde orta sahada oynayacak yetenekte bir futbolcu değildir. Hatta bu yüzden takım hücumda zayıf kaldığı gibi kaptırdığı toplarla atak üstüne atak yiyiyor. Ayrıca Erkan Kaş, R. B. Çağıran, Murat Yıldırım, Eren Tozlu, A.Mina gibi futbolcular takıma faydadan çok zarar veriyorlar. Bunlarla devre arasında yollar ayrılmalı, yerlerine acilen yeni transferler yapılmalı. Son olarak beşiktaş maçında T. Hadebe, G.Chaalali ve Özer Özdemir gibi oyunculara savunmada ilk 11 de görev verilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (4 yıl önce)
    Eren tozlu.. ahmet ıldız.. rahman buğra.. erkan kaş.. murat yıldırım.. ve rakip aytaç bu ligin oyuncuları değil.. erene de geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldırım (4 yıl önce)
    Öncellikle geçmiş olsun inşallah bir an ö ce iyileşir sahalara döner ama malatyasporda değil iyileşip başka takımlarda oynar.. ahmet ıldız.. murat yıldırım.. Eren tozlu hatta sakıp aytaç bu ligin oyuncuları xeğil
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Öncelikle futbolcumuza geçmiş olsun. Eren' in Malatyaspor serüveni bence yönetimin yetersiz transferinden dolayı çok uzun sürdü. Eren bu ligin futbolcusu değil oynayabileceği bir takıma gitse kendi içinde iyi olur. İnşallah bu bahaneyle genç dinamik bir forvet alırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle geçmiş olsun kardeşımize çok fahis paralar alıyorlar rahman buğra eren murat yıldırım ahmet ildiz erkan kaş bu ligin futbolcusu değil buğra bile mac başı primler hariç 300 bin euro alıyor Malatya nin gencleri asgari ücrete iş bulamiyorr yazıkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil başkan seni alsın forvete, aylık 2020 tl+ sigorta
    0
    0
    Yanıtla