SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erkek Hemşire Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2021-05-18 10:55:05
Erkek Hemşire Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anjiyo Ünitesinde hemşire olarak 10 yıldır görev yapan evli ve 2 çocuk babası Oğuzhan Bürge (40), evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, Bürge'nin ailesine baş sağlığı dileyerek, "Hastanemiz Anjiyo Ünitesinde Hemşire olarak görev yapan Oğuzhan Bürge’nin beyin kanamasına bağlı vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret diler, aile efradına, dost ve akrabalarına, mesai arkadaşlarına sabr-ı cemil niyaz ederim” ifadelerine yer verdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Murat reis (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin Oğuzhan abim, Mekanın cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin
    0
    0
    Yanıtla