SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ertaç Beşiktaş'la Anlaşmak Üzere

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de başarılı bir sezonu geride bırakan ve Evkur Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren kaleci Ertaç Özbir'in Beşiktaş'a imza atmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Spor Toto Süper Lig'de iki sezonda başarılı bir performans ortaya koyan kaleci Ertaç Özbir, Beşiktaş ile anlaşmak üzere.

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken kaleci Ertaç Özbir, geçen sezondan buyana Beşiktaş'ın radarında yer alıyordu. Sarı kırmızılı kulüple sözleşmesi bu sezon sona eren başarılı file bekçisinin transferi için Beşiktaş kulübünün çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

30 yaşında ve 1,87 metre boyundaki Ertaç Özbir, 4'ü Ziraat Türkiye Kupası 13'ü ise Süper Lig olmak üzere bu sezon şuana kadar 17 karşılaşmada görev aldı.

Spor Toto Süper Lig'de 13 karşılaşmada bin 170 dakika sahada kalan Ertaç Özbir, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 4 karşılaşmada 390 dakika süre aldı. Ertaç Özbir, Spor Toto Süper Lig'de 51 karşılaşmada forma giydi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Eyüp KARADENİZ (4 yıl önce)
    Futbolu bıraktığını söyleyen Trabzonspor'un eski kalecisi Recep Onur Kıvrak ikna edilirse 10 numara olur bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Geldiğinden beri aklı istanbuldaydı.bir ara kadro dışı bırakıldı.Adil başkan mutlaka daha iyisini alacaktır.Küme düşen bursaspor 33,000 seyirciye oynarken bizim tribünler bomboş idi.Şimdide hiç sıkılmadan başkandan transfer istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Avrupa elemelerine gidecek,sezonu en erken açacak takım Malatyaspor .T.Direktör ve futbolcu alacağına,futbolcu satıyor,T.Direktör ortada yok.Sıkıntı büyük.Ligdeki konumu itibariyle iddiası olmuyan takımlar bile harıl harıl çalışırken,klüp kongreyi bekliyor.Işin komik tarafı Sn.gevreğin seçileceği de belli.Merhaba ptt.1 lig seneye geleceğiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (4 yıl önce)
    O vakit yedek olmaya razı...emeklerine saglık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Adil GEVREK istifa seni istemiyoruz yeter bu kadar yetersiz bir yönetim olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • KİM GELSİN YERİNE ONU DA YAZ DA BİLELİM SAÇMA SAÇMA YORUM
    0
    0
    Yanıtla