SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ertaç Özbir, YMS Forması Altında 100. Maçını Oynadı

0
Güncellendi - 2021-05-04 15:53:38
Ertaç Özbir, YMS Forması Altında 100. Maçını Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Helenex Yeni Malatyaspor'un tecrübeli file bekçisi Ertaç Özbir, geçtiğimiz Pazartesi günü HK Kayserispor'la oynanan karşılaşmada, 100'üncü kez Yeni Malatyaspor formasını giydi.

Ertaç'ın 100. maçını oynaması nedeniyle Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabından "Futbolcumuz Ertaç Özbir’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz."mesajı yayınlandı.

1989 Adana doğumlu olan Ertaç Özbir, futbola Sincan Belediyespor başladı ve ardından Beypazarı Şekerspor altyapısına geçti.  1.87 m. boyundaki kaleci, burada 2007 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi ve genç yaşına rağmen takımda hemen yer bulup düzenli oynamaya başladı. Sezon sonu birçok takımın transfer listesine girmeyi başardı ve 2010-11 sezonunda Kasımpaşa’a transfer oldu. 2015 yaz transfer sezonunda Kasımpaşa'dan Yeni Malatyaspor'a transfer oldu. 2019 yaz transfer döneminde Gençlerbirliği ile anlaşan Ertac Özbir, bir yıl sonra Yeni Malatyaspor'a döndü ve Ekim 2020'de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Allah sakatlık vermesin,Ertaç Malatya da sevilen futbolcu, inşallah 200 maç daha oynar,başarılar dilerim......................
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    MS ertacin mukavelesini şimdiden uzatması lazım çok takım er rtaci transfer listesina almıştır çok iyi kaleci MS kümede kalırsa ertacin payı buyuk
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Ertaç iyi bir kaleci,bazen her kaleci hata yapar,önceki Malatya'ya gelişinde biraz daha gelişim sağlasa şu anda buyuk bir takımda olabilirdi.
    0
    0
    Yanıtla