SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ertaç ve Mustafa Birkaç Hafta Yok!

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da kaleci Ertaç Özbir ile kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç, sakatlıkları nedeniyle birkaç hafta takımdan ayrı kalacak.

Yeni Malatyaspor Kulübü doktoru Hakan Ayaz, sakatlıkları bulunan oyuncuların son durumlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Hatayspor maçında sakatlanan Ertaç Özbir ve Mustafa Eskihellaç ile ilgili bilgi veren Ayaz, “Kalecimiz Ertaç Özbir, Hatayspor müsabakasında sağ omzuna aldığı darbe sonucu sakatlanmıştır. Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda omzunda çatlak tespit edilmiştir. Tahmini olarak 4-6 hafta sahalardan uzak kalacağı öngörülmektedir. Futbolcumuz Mustafa Eskihellaç’ın ise Hatayspor müsabakasında aldığı darbe sonucu arka adalesinde zorlanma olmuştur. Yapılan tetkik ve muayene sonuçlarında Grade-1 gerilme tespit edilmiş olup 1-3 hafta sahalardan uzak kalması öngörülmektedir” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    İKİNİZEDE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, çabuk iyileşirsiniz inşallah,ERTAÇ bol bol paça iç,bunun yanında bol bol,ilikli kemiksuyu çorbası ve et suyu iç bende amatorde kaleciyken senin yaşadığın sakatlığı bende yaşadım,beni bunlar iyileştirdi......................
    0
    0
    Yanıtla
  • necmettin Önal (3 yıl önce)
    Her iki oyuncu kardeşime geçmiş olsun tez zamanda inşallah iyileşirler ve takımdaki yerlerini alırlar.
    0
    0
    Yanıtla