SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ertuğrul Sağlam 2 F.Bahçeli'yi İstiyor

0
Güncellendi - 2017-07-17 16:37:15
Ertuğrul Sağlam 2 F.Bahçeli'yi İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe'den Aatif ve Stoch'u istiyor.

Süper Ligin başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmalarına hız veren Evkur Yeni Malatyaspor, direkt ilk 11’de oynayacak futbolcuları transfer etmek için kolları sıvadı. Kulüp başkanı Adil Gevrek, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın verdiği rapor doğrultusunda 5 ya da 6 futbolcuyu kadroya katmak için çalışmaları daha da hızlandırdı.

İKİ YILDIZ İÇİN TEMASLAR SÜRÜYOR

Evkur Yeni Malatyaspor’un hedefinde ilk olarak teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın çok istediği Fenerbahçeli futbolcular Aatif Chahechouhe (fotoğraftaki) ile Miroslav Stoch bulunuyor.

Sarı siyahlıların Aatif ve Stoch için sarı lacivertli kulübe teklif götürdüğü ve temasların sürdüğü öğrenildi.

Geçen sezonun ikinci yarısından buyana Fenerbahçe’deki geleceği tartışılan Faslı Aatif Chahechouhe için Evkur Yeni Malatyaspor’un yanı sıra Antalyaspor, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, Atiker Konyaspor, Kardemir Karabükspor, Sivasspor ve Göztepe devreye girmişti.

SOL KANAT VE FORVET OYNAYABİLİYOR

31 yaşındaki Aatif Chahechouhe, sol kanat mevkiinde forma giyse de ileri uçta da etkili bir görüntü ortaya koyuyor.

Fontenay-aux-Roses doğumlu ve 1,76 metre boyundaki Faslı oyuncu, sol kanat mevkiinin yanı sıra on numara pozisyonunda ve santrafor olarak da forma giyebiliyor.

Süper Lig’de 146 karşılaşmada forma giyen Aatif Chahechouhe, 53 gol kaydederken, 25 asist yaptı ve 21 sarı kart gördü.

Aatif, sol kanat pozisyonunda 91 karşılaşmada 25 gol, 17 asist, on numara pozisyonunda 66 karşılaşmada 33 gol, 10 asist, santraforda 20 karşılaşmada 4 gol, 5 asist, sağ kanat pozisyonda 8 karşılaşmada 3 gol, 2 asist ile oynadı.

YILDIZI SİVASSPOR’DA PARLADI

Türk futbolunu yakından tanıyan Aatif Chahechouhe’nun yıldızı Sivasspor’da parladı. Kırmızı beyazlı takımla Süper Lig’de fırtına gibi esen Faslı futbolcu, 152 karşılaşmada 54 gol, 26 asist ile oynadı.

Süper Lig’de Fenerbahçe formasıyla 29 karşılaşmada 7 gol kaydedip, 5 asist yapan golcü futbolcu, Chernomorets Burgas formasıyla 15 karşılaşmada 10 gol atarken, 3’te asist yaptı.

HÜCUMDA STOCH BULUNMAZ KUMAŞ

Fenerbahçe’de istediği şansı pek fazla bulamayan Miroslav Stoch, hücumda bulunmaz isimlerden birisi olarak dikkat çekiyor.

28 yaşındaki Slovakyalı futbolcu 1,69 metre boyunda. Orta sahanın solunda görev yapan Stoch, orta saha sağ ve on numara pozisyonunda da forma giyebiliyor.

Sol kanatta 112 karşılaşmada forma giyen Miroslav Stoch, 22 gol atarken, 15 asist yaptı. On numara pozisyonda 15 karşılaşmada 4 gol atan, 5’te asist yapan Slovak futbolcu, sağ kanatta 14 maçta 3 gol, 5 asist, orta saha solda 12 maçta 3 gol, 2asist ile oynadı.

Fenerbahçe formasıyla 122 karşılaşmada 20 gol kaydeden ve 17 asist yapan Miroslav Stoch, Yunanistan ekibi PAOK’ta 46 karşılaşmada 10 gol, 10 asist ile oynadı.

Al-Ain FC formasıyla 32 karşılaşmada 10 gol, 13 asistlik performans gösteren Stoch, bütün takımların bir anda dikkatini çekmeyi başardı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Stoch zamanın Cafer Aydın'ı olmak üzere. Bunu yerli bir isim yapsa anlarım ama yabancı oyuncu yapınca ilginç oluyor. Malatyamız transferde bilinmeyen isimlere yönelirdi. Bu transferler çizgimizi değiştirmek anlamına gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Asir (6 yıl önce)
    elazig izlanda dan bjarnason u getiriyormuş gitsin alsınlar onu havalimanindan.. yeminle iş görür...
    0
    0
    Yanıtla
  • ABDÜLKADİR HİSLİ (6 yıl önce)Hasan Asir isimli kullanıcı yorumuna
    bize yakışmaz adam ayartmak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş ,karıştırıyorsun gibi.Biz artık PTT 1 ligde değiliz.Rakibimiz de Elazığ değil.Sen bu haberi git ptt liginde oynayan takımlara yap.
    0
    0
    Yanıtla