SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ertuğrul Sağlam Samsunspor'da

0
Güncellendi - 2019-11-17 02:19:11
Ertuğrul Sağlam Samsunspor'da
A- A+ PAYLAŞ

Samsunspor, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile 5 yıllık anlaşmaya vardı.

Samsunspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, holding merkezinde bir araya geldi. Yapılan görüşmede Sağlam’ın beş yıl boyunca Samsunspor’un teknik direktörlüğünü yapması konusunda anlaşmaya varıldı.

Samsunspor'dan yapılan yazılı açıklamada, “Samsunspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, holding genel merkezinde bir araya gelmiş ve Sağlam’ın beş yıl boyunca Yılport Samsunspor’un teknik direktörlüğünü yapması konusunda anlaşmaya varmışlardır. Resmi sözleşmeyi Salı günü bir basın toplantısı ile imzalayacak olan yeni Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, takımımızın bu hafta oynayacağı Hekimoğlu Trabzon maçını tribünden takip edecektir. Sağlam’a yuvana ‘tekrar hoş geldin’ diyor büyük başarılara hep birlikte imza atacağımıza olan inancımızı vurgulamak istiyoruz” denildi.

Yüksel Yıldırım ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli Samsunspor taraftarları, nihayet hoca işini şu anda bitirdik. Ertuğrul Sağlam artık bizim yeni hocamızdır. 5 yıllık bir kontrat imzaladık. Bizi Avrupa kupalarında oynatma sözü verdi. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Şampiyon Yılport Samsunspor” ifadelerini kullandı.

Samsun, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Engin (4 yıl önce)
    Eruğrul Sağlam’ı efendililiği yüzünden severdim, bir eski Fenerli olarak. Bursa’yı şampiyonda yaptı. Yeni Malatyaspor’a geldiğinde sevinmiştim, ama birkaç sonra takımı hiç kimseye söylemeden gece yarısı kaçması onun profesyonelliğine yakışmadı. Bak işte şimdi Süper Ligde değil. 1.Ligde değil ama 2.Ligde çalışacak. Yine sana yakışmayanı yaptın. Samsun’da ben 5 sene kalacağını sanmıyorum. Bu sene (Sahte) Manisa FK şampiyon olur. Playoff’dan Çıkarlarsa bilemem. Ama o zamana kadar sabreder mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (4 yıl önce)
    Sizce kaç hafta sonra kimseye özellikle Samsunspor başkan veya yöneticilerine haber vermeden kenti terk eder kaçar?
    0
    0
    Yanıtla