SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftar İstedi Sağlam İstifa Etti

0
Güncellendi - 2018-12-02 17:30:02
Taraftar İstedi Sağlam İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam istifa etti. Karpuzatan Kadir Has Tesisleri'ne gelen Sağlam, yönetime istifasını sunarken, yönetim de kabul etti sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 12 puan ile 17. basamakta yer alan Kayserispor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı. Deneyimli teknik adam bugün Karpuzatan Kadir Has Tesisleri'nde yöneticilerle bir araya gelerek istifasını sundu. Konuyu ele alan Kayserispor yönetimi de istifayı kabul etti. Yapılan görüşmeler sonrasında Sağlam'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Toplantı sonrası Kulüp Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, Ertuğrul Sağlam ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını söylerken, tecrübeli hocaya herhangi bir tazminat ödenmeyeceğini söyledi.

Trabzonspor ile oynanan karşılaşma sonrasında tepkilerin odağında bulunan Sağlam'ı taraftar istifaya davet etmişti. Kayserispor, Sağlam yönetiminde bu sezon 14 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgi alırken, kalesinde 24 gol gördü ve attığı 10 golle ligin an az fileleri havalandıran takımı konumunda bulunuyor.

Kayseri, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Faik (5 yıl önce)
    Kayserispor tesisleri,Türkiyede hatırı sayılır tesislerden,bunu yanısıra gerçekten çok iyi bir kadrosu var.Al sana tesis ,al sana hazır takım ertuğrul efendi ne oldu?Başka bahanen kaldımı?Sağol Ertuğrul efendi normalde bu hale gelemiyecek bu takımı ellerinle mahvettin ligin dibine gönderdin. bu takım kendi haliyle oynasa, ertuğrul gelmezseydi bu sıkıntıları yaşamıyacaktı..Bazen şer görünen hayırlara vesile olur.Allaha şükür Malatyadan apar topar kaçan bu herif sayesinde Erol hoca geldi.Aslında Malatyamızın ahı ile bu adam biraz zor iflah olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • OKAN (5 yıl önce)
    HAYRET NEDEN KAÇMAMIŞ ERTUĞRUL EFENDİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Malatyasporu yarıda bırakıp gitti ve ortada hiçbir sebep yokken gereksiz şeyleri bahane ederek kaçtın.Bu nedenle malatyaspor taraftarları hangi kulübe gitse yenilmesi için dua ediyor ve takip ediyor.Yine şanslısın ERTUĞRUL SAĞLAM,neden mi 2.yarı malatya ya gelecektin yine kurtuldun.Malatyasporun ahı senden çıkmadıkça sen bu kafayla başarılı olamayacaksın.
    0
    0
    Yanıtla