SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Başkan Yardımcısı Yılmaz Kınacı Koronadan Vefat Etti

0
Güncellendi - 2021-04-28 11:43:03
Eski Başkan Yardımcısı Yılmaz Kınacı Koronadan Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin, 1999- 2004 yılları arasında başkanlığını yapan Mehmet Yaşar Çerçi dönemindeki MHP'li meclis üyesi ve Başkan Yardımcısı Yılmaz Kınacı, korona virüs tedavisi gördüğü Turgut Özal Tıp Merkezi'nde vefat etti.

63 yaşındaki Yılmaz Kınacı'nın, 15 gün önce korona virüse yakalandığı ve bu nedenle Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı, ancak yapılan tedaviye rağmen durumunda düzelme olmadığı ve yoğun bakımda entübe edildiği, 27 Nisan Salı günü de hayatını kaybettiği bildirildi.

TV Malatya'nın kurucusu, merhum işadamı Murat Koçyiğit'in de dayısı olan 3 çocuk babası Yılmaz Kınacı, makine mühendisi olmasına rağmen, aile mesleği olan kuyumculuk işiyle uğraşıyordu.

Yılmaz Kınacı'nın cenazesinin, 28 Nisan Çarşamba günü saat 11.30'da Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

Bu arada Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin de, sosyal medya hesabından "Malatya kuyumcu sektörünün kıymetli ailelerinden, esnaf camiamızın sevilen isimlerinden Kuyumcu Yılmaz Kınacı’yı koronavirüs nedeniyle kaybettik. En son 1 ay önce işyerini ziyaret etmiş ve muhabbet etmiştik. Rabbim Mekanını cennet eylesin. Esnafımız camiamızın başı sağ olsun." mesajını paylaştı.

malatyahaber.com

KAPAK FOTOĞRAFI (ARŞİV): ESOB Başkanı Şevket Keskin ile ESKKK Başkanı Ali Evren, 1 Nisan'daki esnaf gezisi sırasında, Yılmaz Kınacı'nın işyerini de ziyaret etmişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • ÖZDEN ÖZEN (2 yıl önce)
    Aynı mahallede büyüdük aynı acı tatlı hatıraları paylaştık üzerimizde emeği ve hakkı olan güzel insan merhametli yardımsever candan insan Yerin doldurulamaz yokluğuna alışamayacağım Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun Ailene sabırlar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Akat (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Malatyamızın değerli esnaf şahsiyetlerindendi,üzülmemek elde değil.Rabbim mekanını cennet etsin,Nurlar içinde yatsın.Ailesinin başı sağolsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Göksoy (2 yıl önce)
    İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi Raciûn Allah (c.c) Rahmet etsin. Ruhu şad mekanı cennet olsun. Kendisinden razıydık Allah(c.c)Razı olsun Bizden yana ne hakkımız varsa helal olsun Amin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Celiloğlu (2 yıl önce)
    Tanımaktan şeref duyduğum nadir kişilerden biriydi. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Yakınlarına sabırlar diliyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin ismail çek (2 yıl önce)
    Dünya tatlısı insan milletini seven herkesin yardımına koşan can dostum Allahım sana bol bol rahmet eylesin habibine komşu eylesin biz razıydık Rabbimde razı olsun ailene Sabrı cemil ihsan eyllesin
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulhadi Tan (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun malatyanın çok kıymetli bir değeri idi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Alaattin Çakmak (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmed Yaşar Çerçi (2 yıl önce)
    Çok sevdiğim ve saygı duyduğum, dostluğundan iftihar ettiğim Yılmaz Kınacı kardeşim; Fırat İlkokulunda başlayan arkadaşlığımız aynı Üniversitede Mühendislik eğitimi ile devam etti. Belediye Başkanlığımızda davetimizi kırmayarak ekibimize dahil oldu ve bize güç verdi. Yüklendiği Başkan yardımcılığı görevinde çok başarılı oldu. Disiplinli, dürüst, çalışkan ve vakarlı kişiliği ile bulunduğu cemiyetlerde örnek bir insandı. Sözün özü “Dört dörtlük bir Malatya Beyefendisiydi” Ne mutlu ki, bu mübarek Ramazan ayında, Peygamber efendimizin yaşında beka alemine irtihal etti. Ailesine ve bütün sevenlerine başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun inşallah. Mehmed Yaşar Çerçi
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz Kınacı Ağabeyimize Allahtan Rahmet diliyorum.Mekânı Cennet olsun. Sayın Çerçi, Sizinle aynı siyasi düşünceye sahip değilim.Ama sizin döneminizi çok özledik.Tekrardan Başkanlık makamında görmek isteriz. Saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Yaşar Çerçi (2 yıl önce)Turo44 isimli kullanıcı yorumuna
    Değerli kardeşim Temenniniz için teşekkür ederim. Bizim siyasi vazifemiz tamamlandı. Haktan ve haklıdan yana olanlara muvaffakiyetler dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem- Mehmed Yaşar ÇERÇİ hayranı (2 yıl önce)Mehmed Yaşar Çerçi isimli kullanıcı yorumuna
    Naif ve vefalı insan Mehmed Yaşar ÇERÇİ Başkanımıza sağlık ve esenlikler dilerim. Rahmetli olan Yılmaz beye de Allahtan rahmet yakınlarına sabrı cemiller niyaz ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah razı olsun Erdem kardeşim. Hürmet ve muhabbetle...
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Oktay Özelçi (2 yıl önce)
    Allah Rahmet eylesin . Mekânı cennet olsun. Şehrimizin nadide esnaflarındandı.Herzaman Güler yüzlü saygılı Yılmaz abimiz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum.Bu arada ismi geçen beyefendi kişiliği, çalışkanlığı ile gelecek nesle örnek olacak murat koçyiğit abimizi rahmetle anıyorum,yemeyen yedirmeyen kamu malının kullanilmasina özen gösteren başkanlık döneminde dairesini satmak zorunda kalan sayın Yaşar çerçi beyi saygı ve minnetle anıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender kızmaz (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin kaliteli bir insandı Malatya için büyük kayıp
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Allah Rahmet etsin mekanı cennet olsun . Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin Malatya beyefendi ve naif bir insanı daha kaybetti
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun Allah ailesine sabırlar versin
    0
    0
    Yanıtla