SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Dostlar Fena Kapıştı

0
Güncellendi - 2017-01-24 03:58:45
Eski Dostlar Fena Kapıştı
A- A+ PAYLAŞ

44 Malatyaspor'un eski başkanı Barış Bingöl ile takımın eski Teknik Direktörü İsmail Tekin, Orduzu Pınarbaşı'nda Evkur Yeni Malatyaspor- Mersin İdmanyurdu U-21 maçı sırasında ve sonrasında birbirlerine girdi. Eski dost olan ikilinin bazı arkadaşları da kavgaya dönüşmek üzere olan tartışmaya katılırken, bazıları ayırmak için büyük çaba sarfetti.

Sıtmapınarıspor iken adını 44 Malatyaspor olarak değiştiren amatör futbol takımı, 2012'den itibaren 4 sezon Malatya'yı Bölgesel Amatör Lig (BAL)'de temsil etti ve geçtiğimiz sezon Malatya 1. Amatör Futbol Ligi'ne düştü. Kulübün eski başkanı olan ve 2. başkan olarak görevini sürdüren Barış Bingöl ile kulübün eski teknik direktörlerinden olan ve halen BAL liginde zirve mücadelesi yapan Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da görev yapan İsmail Tekin, EYMS- Mersin İdmanyurdu U-21 takımları arasındaki maçı izlemek üzere geldikleri Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada karşılaştılar. Aralarında alacak- verecek ve bundan dolayı haciz sorunu bulunduğu öğrenilen Bingöl ile Tekin arasında ilk gerginlik, maç oynanırken bulundukları saha kenarında yaşandı. Bingöl'ün Tekin'e "Senin ne işin var burada" diye bağırdığı belirtilirken araya girenler tarafları uzaklaştırdılar.

İsmail Tekin, Malatya Yeşilyurt Belediyespor yöneticisi Eyüp Polat'ın otomobiliyle ayrılırken, 44 Malatyaspor Başkanı Müslüm Boztaş, 2. Başkan Barış Bingöl, bu kişilerle birlikte olan EYMS Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Maden'in otomobilinin yanında durunca, taraflar arasında tartışma yeniden başladı. Barış Bingöl'ün yanı sıra Mehmet Maden'in de dahil olduğu tartışmanın kavgaya dönüşmesini polisler, Malatyaspor eski kalecisi Recep Solmaz, Teknik Direktör Mehmet Duman ile çevredekiler engellediler.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • burak (1 yıl önce)
    memet maden büyük başkan allah yar ve yardımcısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    bundan sonra ne tür haberlerden hoşlandığınızı yazın da, malatyahaber ona göre yayınlasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ensar (7 yıl önce)
    Malatya haber bu meseleyi baya abartmış,başka haber yokmuydu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (7 yıl önce)
    Mesele korkma , korkmama değil görülen manzara hoş değil,
    0
    0
    Yanıtla
  • derebeyi44 (7 yıl önce)
    ismail hoca çok korkmuş 3 kişi aynı anda girmişler hocaya resimden bakılırsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (7 yıl önce)
    Bu haber mi şimdi
    0
    0
    Yanıtla