SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ'nün Eski Okul Binasında Yangın

0
Güncellendi - 2019-11-03 18:59:17
FETÖ'nün Eski Okul Binasında Yangın
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya'da daha önce Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ait olan ve okul olarak kullanılan metruk binada çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

Alınan bilgiye göre Battalgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi'nde daha önce FETÖ/PDY ait olan ve devlet tarafından el konulan metruk binanın 9. katında duman gören vatandaşlar itfaiyeyi aradı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına 3 araç ve 11 personelle müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürüldü.

Yangının madde bağımlıları tarafından çıkarıldığı iddia edildi.

Öte yandan binaya el konulmasının ardından bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanıldı. Daha sonra "çürük" raporu verilmesinin ardından bina boşaltıldı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • konuralp (5 yıl önce)
    Yıkım kararı verilmişse Belediye neden görevini yapmıyor kendiliğinde yıkılıp can kaybımı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (5 yıl önce)
    argali cumhuriyetin kurulmasindan buyana akparti nin yaptigi hizmetlerin 100 de birini kim yapyi malatya tekel seker fabrikasini bilirmisin orda calisan isciler paralarini dogru durust alamiyodu neyse diyecegim orda calisan iscilerin devletin mali deniz yemin keriz diyolardi fabrikalari zarara ugratan zihniyet bugun fabrikalar satildi diyolar hayirdir bugun fetonun partisi chp li gibi konusuyosun chp kadar bu ulkeyi copluklestiren laiklik hirkasi arkasina saklanip boluculuk yapan milleti birbirine dusuren dine ve bayraga saygisi olmayan baska bir parti varmi var kardesi hdp bos konusmayin isinize bakin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    O kadar okul derslik açığı var binayı harabeye çevirip kaderine bırakmışlar..SAHİPSİZ MALATYA....
    0
    0
    Yanıtla
  • arğalı (5 yıl önce)
    İşte akp bu Cumhuriyetten günümüze yapılan bütün fabrikaları satan akp Milletimizden toplanan paralarla yapılan bu eserleri devlete kazandırmak yerine harabe haline getiriyor.Gerçi ülkeyide harabe haline getirdiler ya neyse biz buna müstahakız demekki
    0
    0
    Yanıtla