SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Sevgiliye Tehditle Senet İmzalatmış

0
Güncellendi - 2021-09-13 16:23:53
Eski Sevgiliye Tehditle Senet İmzalatmış
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi Ekipleri, Büyükşehir'in şantiyesinden hırsızlık yapan şahısları yakalarken, kız arkadaşının eski sevgilisine tehditle senet imzalattığı öne sürülen şahsı da gözaltına aldı. Taştepe'deki ev kurşunlama olayının şüphelisi de yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi ile Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalara ilişkin şu bilgileri verdi:

"Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

• Yakınca Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi'ne ait asfalt şantiyesinde meydana gelen İşyerinden-Kurumdan Hırsızlık konusu ile ilgili şantiye amiri tarafından şantiye çalışanı bir şahsa ait aracın bagaj kısmında ve arka koltuğunda dolu vaziyette toplam 10 adet bidonda toplam 300 litre mazotun görülmesi üzerine konu ile ilgili şüpheli iki şahıs adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.

• Müşteki S.D., eski kız arkadaşı H. A. ile uzun süredir görüşmediğini ancak A. U. G. isimli şahsın kendisini arayarak bahsi geçen bayan şahsın sevgilisi olduğunu ve kendisini tehdit ederek kendisine 7.000 TL değerinde senet imzalattığını beyan etmiştir. Yapılan çalışmada olayın şüphelisi A. U. G. isimli şahıs imzalatılan Senet ile birlikte alınmış olup konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır.

• Şehit Fevzi Mahallesi Şehit Dilaver Koca Caddesi üzerinde meydana gelen Faili Meçhul motosiklet hırsızlığı olayıyla ilgili olarak; yapılan güvenlik kameraları incelemelerinde şüphelilerin S. Y. ve E. G. isimli şahıslar olduğu tespit edilerek yakalanmış. Adli mercilere intikal ettirilen şüpheli 2 şahısta adli kontrol ile serbest bırakılmıştır.

Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda;

• Fahri Koçyiğit sokakta meydana gelen Faili Meçhul bisiklet hırsızlığının şüphelisi yakalanmış çalınan bisiklet mağdura teslim edilmiştir.

• 2 yağma gasp konusunun şüphelileri yakalanmış zorla çalınan para ve telefonlar mağdura teslim edilmiştir.

• Buhara Caddesinde yapılan uygulamada bir şahısın üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca ve 14 adet fişek ele geçirilmiştir.

• Taştepe mahallesinde meydana gelen ikamet kurşunlama olayının şüphelisi yakalanmış, kayıp olarak aranan 1 şahıs bulunmuş, basit yaralama suçundan aranan 1 şahıs yakalanmıştır.

• Akpınar da bir iş yerinde 15 litre kaçak alkol tespit edilmiş kaçak alkole el konulmuş şüpheli şahıs işlem yapılmıştır.

• Hanımın çiftliği mahallesinde yapılan uygulamada bir şahıstan 1 adet pompalı tüfek alınmış tüfek ve şüpheli ilgili birime teslim edilmiştir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız