SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski SSK Hastanesinin Yerindeki İnşaatta Son Durum

0
Güncellendi - 2021-01-05 02:36:24
Eski SSK Hastanesinin Yerindeki İnşaatta Son Durum
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, belediyeye tahsis edilen ve hizmet binası yapılmakta olan eski SSK Hastanesi'nin bulunduğu yerdeki inşaatta inceleme yaptı ve “İnşaatı tüm hızıyla devam eden Yeni Belediye Hizmet Kompleksimiz, geleneksel desenlerle modern çizgileri bir arada buluşturan iç ve dış mimarisiyle, son teknolojiyle donatılmış fonksiyonel alanlarıyla, kaliteli ve hızlı hizmetlerin verileceği mekânlarıyla Yeşilyurt’umuzun cazibe merkezine dönüşmesine çok önemli kazanımlar sağlayacaktır.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Karakuş, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü Bülent Çetin Yeşilbahçe ve Mühendislerle birlikte inşaatı süren Yeni Belediye Hizmet Kompleksi alanında incelemelerde bulunup, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Yeni Belediye Hizmet Kompleksinin ‘çözüm odaklı belediyecilik’ anlayışının daha güçlü bir temele oturmasını sağlayacağını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yıkımı tamamlanan eski SSK Hastanemizin bulunduğu toplam 40 dönümlük alanının 5 dönümünde hizmete sunacağımız Yeni Belediye Hizmet Kompleksimizin inşaat alanında çalışmalar aralıksız sürmektedir.31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde vaat ettiğimiz yatırımlarımız arasında yapımına öncelik tanıdığımız vizyonel projelerimizden olan Belediye Binamız sayesinde hizmetlerimizi tek çatı altında toplayarak vatandaşlarımıza modern ve nitelikli alanlarda daha güzel ve hızlı hizmetler ulaştıracağız. Vatandaşlarımızın kolay ve rahat ulaşabileceği merkezi bir noktada hizmete sunacağımız bu dev yatırımımız, son yıllarda gerek fiziksel gerekse de sosyal, kültürel, çevresel ve sportif yatırımlarla çehresi ciddi seviyede değişen Yeşilyurt’umuzda yaşamanın ayrıcalık olduğunu daha güçlü bir şekilde ön plana çıkaracaktır. İnşaat alanımızda kazı çalışmalarının tamamlanmasından sonra demir, kalıp ve beton çalışmaları belirlenen planlama ve çalışma takvimine devam etmektedir.  Bizlerde alanı sık sık ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde takip ediyoruz.” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binasının, aynı alanda hizmete sunulacak olan Millet Bahçesi projesiyle daha özel ve değerli bir hüviyete ulaşacağını sözlerine ekleyen Başkan Çınar, “  Belediye Hizmet Binamızın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un Malatya’yı ziyareti sırasında yan taraftaki 35 dönümlük alana Millet Bahçesi yapılması talimatını vermesiyle buradaki 40 dönümlük alan; Malatya ve Yeşilyurt’umuza layık çok güzel, yeni bir yaşama alanına dönüşmüş olacaktır. Mimari yapıları, tasarımları, sosyal donatıları, yeşil alanları, sportif alanları ve aydınlatmalarıyla birbirini bütünleştirecek şekilde hizmete girecek olan Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası ve Millet Bahçesi projesiyle, Yeşilyurt’umuzun geleceğine her yönüyle değerli, her yönüyle modern, her yönüyle gelecek 50 yıla hitap edecek vizyonel bir yatırım daha emanet etmiş olacağız. İki kıymetli yatırımın hizmete girmesini bizlerde sabırsızlıkla bekliyoruz. Belediye Hizmet Binamızın yanı sıra aynı alana Millet Bahçesi gibi özel bir projenin kazandırılması noktasında desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a, katkı sunan herkese şahsım ve hemşerilerim adına minnet ve saygılarımı sunarım.” diye konuştu.

2020 metrekare taban alanı üzerinde altı kattan oluşacak şekilde projelendirilen Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binasında; Başkan, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri Odaları, Meclis Toplantı Salonu, Nikah Salonu, Toplantı Salonları, Yemekhane, Güvenlik Alanları, Bay ve Bayan Mescitler, Lavabolar, Geniş Bekleme Salonları, Kütüphane, Isı Kontrol Merkezi, Sığınak, İki Adet Bodrum, Arşiv Odaları, 91 Araçlık Kapalı Otopark ve 122 Araçlık Açık Otopark Alanı yer alacak.

Bülten- malatyahaber.com

Yapılacak belediye hizmet binasının maket görseli

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yıkamacı (3 yıl önce)
    Türkiyede belediyeler ancak kaldırım yapar ve ikiyol arasına çicek diker hiçbiri birgün su kıtlıği olur diye alternatif kaynak aramaz
    0
    0
    Yanıtla