SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski YMS'li Pereira'nın Yeni Takımı

0
Güncellendi - 2021-06-30 23:15:44
Eski YMS'li Pereira'nın Yeni Takımı
A- A+ PAYLAŞ

Kocaelispor’un yeni transferleri stoper Hasan Hatipoğlu ve kanat oyuncusu Michael Pereira düzenlenen tören ile imza attı.

TFF 1. Lig'e yükselen Kocaelispor, renklerine bağladığı Fransız asıllı 33 yaşındaki futbolcu Michael Pereira ve Büyükşehir Belediye Erzurum’da forma giyen 31 yaşındaki Hasan Hatipoğlu ile imza attı. 2016-2019 yıllarında Yeni Malatyaspor'da forma giyen ve son olarak CFR Cluj’da oynayan Michael Pereira ve Hasan Hatipoğlu İzmit ilçesinde bulunan bir otelde düzenlenen törenle Kocaelispor'un renklerine bağlandı. Daha önce Süper Lig’de forma giyen iki futbolcuyu renklerine bağladıkları için mutlu olduklarını söyleyen Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, iki futbolcudan da iyi bir performans sergilemelerini beklediklerini söyledi.

"29’u Gümüşhanelileri temsilen Michael kardeşimiz giyecek"

Michael Pereira’nın önemli bir kanat oyuncusu olduğuna dikkat çeken Koyun, "Michael aramıza hoş geldin. Michael kardeşimiz Malatyaspor’da Süper Lig’de futbol oynamış. O dönemde bizim Turgay hocalarla birlikte çalışmış. Turgay hocamız da ısrarla Michael’in aramızda olmasını söyledi. Kendisini ben de bizzat izledim. Gerçekten özellikle sağ kanatta müthiş işler yaptığını izledim. Birkaç yönünün de olduğunu gördüm. İnanıyorum ki daha önce oynamış olduğu kulüplerde gösterdiği başarısını Kocaelimiz’e de sağlayacağını inanıyorum. Gümüşhane ligden düştü. Şehirde bana ciddi bir kırgınlık var. Ben de onlara güzel bir jest yapacağım. 29 numarayı Michael’e vereceğimi söyledim. O da seve seve kabul etti. 29’u Gümüşhanelileri temsilen Michael kardeşimiz giyecek" değerlendirmesini yaptı.

İmzalar atıldı

Daha sonra konuşan Michael Pereira da Kocaelispor’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Kocaelispor’un yöneticilerine teşekkür eden Michael Pereira, tarihi kulübün parçası olduğu için mutlu olduğunu ve kendisini evinde hissettiğini söyledi. Son olarak Türkçe sözler ile “Kocaelispor şampiyon inşallah” diyen Michael Pereira yöneticilerden alkış aldı. Konuşmaların ardından futbolcular imza attı.

Kocaeli, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız