SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Esnaf Sorunlarının Takipçisiyiz"

0
Güncellendi - 2021-02-21 07:13:52
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve TESKOMB Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren. “Esnaflarımızın karşılaştığı sorunları bizler çözüm önerileri ile birlikte ilgili her kuruma ve yöneticilere iletiyoruz. Sorunların çözümünün takipçisiyiz” dedi. 

Evren yaptığı yazılı açıklama da, “Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği (TESKOMB) 2021 Yılı Yönetim ve Denetim Kurulu Değerlendirme Toplantısı, COVİD-19 salgını nedeniyle  video konferans yöntemi ile yapıldı.  Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı A. Kadir Akgül başkanlığında yapılan toplantıya Halk Bankası Esnaf Daire Başkanı Ahmet Erdoğan ve tüm Bölge Birliği Başkanları katıldılar. Esnaf ve sanatkarlarımızın salgından dolayı yaşamış olduğu ekonomik sıkıntılar, Kooperatiflerin plasman durumları, Kredilerde yaşanan sıkıntılar, kredilerin 6 ay ertelenmesi ve depremde işyeri zarar görenlerin esnaflarımızın kredi taksitlerinin ödenmesi ile ilgili olarak karşılaşılan sorun ve talepler iletilmiştir. Esnaflarımızın karşılaştığı sorunları bizler çözüm önerileri ile birlikte ilgili her kuruma ve yöneticilere iletiyoruz. Sorunların çözümünün takipçisiyiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız