SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaf Ziyareti Yaptılar

0
Güncellendi - 2021-02-17 04:50:54
Esnaf Ziyareti Yaptılar
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Dabakhane Mahallesi Şemsiye Sokakta bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Haftalık çalışma programı çerçevesinde düzenli olarak Malatya’nın farklı cadde ve sokaklarında esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, istişarelerde bulunan ve onların sorun ve taleplerini dinleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şemsiye Sokak’ta vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Gerçekleştirmiş olduğumuz bu ziyaretlerle vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleme imkânı buluyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve önerileri bizler için önemli. Katılımcı belediyecilik ilkesi çerçevesinde şehri yönetirken, şehrin değerleri ile şehri yönetmeyi kendimize rehber edinmekteyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanında olmanın gayreti içerisinde olduk. Covid 19 salgını ile mücadele kapsamında sıkıntı yaşayan esnafımıza yönelik olarak belediye alacaklarının ötelenmesinin yanında çeşitli destek paketleriyle de yanlarında olmaya çalıştık. Esnafımızla birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ile birlikte esnaf ziyaretini gerçekleştiren Başkan Gürkan, esnafa bereketli kazançlar diledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız