SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnafa Maske Dağıtıldı

0
Güncellendi - 2020-04-11 05:49:05
Esnafa Maske Dağıtıldı
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Belediyesi korona virüs (Covid19) ile mücadeleye deva ediyor.

Arapgir Belediyesi, bu zorlu süreçte esnafı da unutmayarak maske dağıtımı yaptı. İlçe merkezde faaliyet gösteren esnafa maske ve dezenfektan dağıtımına katılan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, "Arapgir'de bugüne kadar Vefa Sosyal Destek Grubu ile birlikte sayın kaymakamımız Mustafa Dilekli başkanlığında bütün kurumlarımızla başlattığımız maske ve dezenfekte faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bugün de yine Arapgir Belediyesi olarak çarşı merkezinden başlayarak tüm esnaflara ve mahalle muhtarlarımızla birlikte tüm halkımıza 5 bin adet maske 5 bin adet hijyen jeli dağıtımını gerçekleştiriyoruz. İstanbul'dan sponsor olan iş adamlarımızın destekleriyle devam eden toplumsal evde kal kampanyası kapsamında 500 koli yiyecek ve ihtiyaç duydukları malzemeleri sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz. Biraz sabır ile inşallah bu sıkıntılı günleri geride bırakacağız. Sizlerden ricamız zorunlu olmadıkça evden çıkmamanız, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeniz" diye konuştu.

İha

İha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız