SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaftan Gürkan'a Akpınar Teşekkürü

0
Güncellendi - 2021-03-31 20:46:24
Esnaftan Gürkan'a Akpınar Teşekkürü
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay ve bazı daire başkanları ile birlikte Akpınar Meydanı’nda tamamlanan yol çalışmaları ile devam eden kaldırım çalışmalarını inceledi.

Akpınar Meydanı’nda yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden esnaflar adına konuşan ve Başkan Gürkan’a sorunlarına gösterdiği ilgiden dolayı bir buket çiçek veren Ali Uçar, “Akpınar Meydanı yıllardır kanayan bir yaraydı. Trafikte aksamalar oluyordu. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’dan Allah razı olsun bu sorunumuzu çözdü.” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a sorunlarına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ise yaptığı konuşmada, “Sayın Başkanımız buradaki trafik yoğunluğunun azaltılması ve trafiğin rahatlatılması için teknik heyet görevlendirdi. Akpınar Meydanı’nda yapılan yanlış uygulamadan dolayı sorunlar vardı. Akpınar Meydanı tekrar eski haline getirildi. Trafikte büyük bir rahatlama sağlanmış oldu. Ayrıca Pandemi sürecinde Büyükşehir Belediye Başkanımızın esnaflarımıza ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza büyük destekleri oldu. Gerek market çekleri gerek gıda kolileri olsun gerekse de öğrencilere tablet desteği olsun bu yardımlarından dolayı şahsım ve esnaf arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Malatya’da trafikte yaşanan sorunlarını minimize etmek için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Başkan Gürkan’da yaptığı konuşmada, “Şehrin trafik hareketliliğinin daha sağlıklı, huzurlu ve güvenli olması noktasında bir taraftan yeni bulvar ve caddeleri hizmete açarken bir taraftan da bağlantı yollarının açılması ile ilgili çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu anlamda trafik yoğunluğunun yaşandığı bu alanla ilgili olarak gerekli değerlendirmeleri yaparak gidiş ve geliş olarak yeniden planladık. Yapılan çalışmalar neticesinde trafik daha akışkan bir hale geldi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Gürkan beraberindeki heyetle birlikte esnafları da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Alperen (2 yıl önce)
    Altı üstü 200 metrelik kaldırım düzenlemesi dersin dünyayı kurtaran adam. Üç beş minibüsçü taksici için şehrin trafik sorunu çözmekten aciz bir yönetim bu şehrin kaderi olmamalıdır. Bu böyle devam ettikçe bu şehirde hiç bir sorun çözülmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıza (2 yıl önce)
    Arkadaş hangi yüzyılda yaşıyoruz 30 metre uzunluğunda 3 metre genişliğinde eskiden var olan yol açıldı kaç gündür gündemde birde trafik sorunu çözüldü diye lanse ediliyor resmen akıl tutulması ben Başkan olsam gidip poz bile vermem orada. Başkanım sen ekibini kurmadan gidersen sonu böyle olur işte
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Minibüsçüler odası başkanı, çiçeği herhalde kenti en işlek caddesinde dolmuşların kalkmasına izin verdiğinden dolayı Selahattin Başkan'a veriyor.Körler sağırlar birbirini ağırlar.Mesut Bey , reisine açım diye seslenen kişi değil miydi? ??
    0
    0
    Yanıtla