SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrar Hastanelik Etti

A- A+ PAYLAŞ

Çocuk parkında arkadaşı ile birlikte esrar içen 17 yaşındaki genç, rahatsızlanınca hastaneye başvurdu ve tedavi edildi.

Olay Aslantepe Caddesi’ndeki parkta meydana geldi. 17 yaşındaki E.B., hastaneye başvurdu ve esrar içtikten sonra rahatsızlandığını söyledi. Tedavisi yapılan E.B., polise verdiği ifadede, soyadını bilmediği O.adlı arkadaşıyla esrar içtiklerini, kendisinin rahatsızlandığını söylerken, polis hakkında soruşturmaya başladı.

1 TUTUKLAMA..
Bu arada, polis tarafından ele geçirilen 1 kilo 100 gram esrarla ilgili yakalanan 3 kişiden 1'i tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Uyuşturucu Madde kaçakçılığına yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde; 08/08/2009 günü İl Merkezinde durdurulan bir araçta ve şahısların üzerlerinde yapılan aramalar neticesinde, daralı 1 Kg 100 Gram Esrar maddesi ve 1 Adet 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet kapsamında olduğu değerlendirilen bıçak bulunarak geçici olarak muhafaza altına alınmıştır.

Olayla ilgili olarak M.K., F.K. ve H.D. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır.
Şüpheliler M.K., F.K. ve H.D. “ESRAR MADDESİ BULUNDURMAK VE NAKLETMEK, 6136 SKM” suçlarından haklarında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte 09/08/2009 günü adli makamlara sevk edilmişler, şüpheli M.K. çıkarıldığı mahkemece TEVKİF olmuş, diğer iki şüpheli ise adli kontrole tabi tutularak serbest bırakılmışlardır."

TRENDE ESRAR..
Öte yandan Kurtalan- Haydarpaşa seferini yapan Güney Ekspresi’nde, Battalgazi Fırat İstasyonu’nda arama yapıldı. 5 no.lu vagonun yolcularından 18 yaşındaki A.Y., aynı yaştaki V.A. ve 19 yaşındaki U.G.’ye ait olan çanta içerisinde 76 gram esrar bulunurken, 3 genç gönderildikleri adliyece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız