SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esrar ve Nargile Tütünü Ele Geçti

0
Güncellendi - 2020-10-08 21:47:30
Esrar ve Nargile Tütünü Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 500 esrar ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca, yürütülen istihbarat çalışması neticesinde Hekimhan ilçesi Sarıkız Mahallesinde "uyuşturucu madde imal ve ticareti" yapıldığı tespit edildi.

Jandarma ekipleri 4 farklı adrese eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonda 1 kilo 500 gram kubar esrar ile bir adet hassas terazi ele geçirdi.

Ekipler, 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

KAÇAK NARGİLE TÜTÜNÜ

Bu arada, Malatya'da düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı 19 kilogram tütün ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklama göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan istihbarat çalışması neticesinde şüpheli M.K'nin il dışından gümrük kaçağı nargile tütünü getirerek, piyasaya sürdüğü tespit edildi.

Ekipler, takibe aldıkları şüpheli M.K'yi kent merkezinde Mehmet Buyruk Caddesi'nde durdurarak, taşıdığı kolide arama yaptı.

Şüpheli M.K'nin taşıdığı kolide 19 kilogram gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi, şüpheliye yasal işlem yapıldı.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız