SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eve Pompalıyla Ateş Açtı, Suçüstü Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-09-13 16:24:17
Eve Pompalıyla Ateş Açtı, Suçüstü Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısı, aralarında husumet bulunan akrabasının evine pompalı tüfekle ateş açan şahıs, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay Çöşnük Mahallesi'nde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Aralarında alacak verecek yüzünden husumet bulunan amca oğulları M.K. ve H.K., akşam saatlerinde tartıştılar. Tartışmadan saatler sonra, M.K. işyerinden arkadaşı olan U.Y. ile birlikte, amca oğlu H.K.'nın kaldığı evin önüne geldi ve pompalı tüfekle ateş açtı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olaya, silah seslerini duyan çevredeki polis ekipleri müdahale ederek, 2 şahsı etkisiz hale getirdiler. M.K.'nin olayda kullandığı yarı otomatik tüfek de ele geçirildi.

Olay yerinde 6 adet boş tüfek kartuşu bulunurken, gözaltına alınan 2 şüpheli Asayiş Şubesi'ne götürüldü. Buradaki sorgulamanın ardından U.Y. adlı şahıs serbest bırakılırken, M.K.'nin sorgusunun devam ettiği bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız