SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3 Puanı Almak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2019-10-02 19:51:05
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor'un önlibero oyuncusu Robin Yalçın, 4 Ekim Cuma günü 20.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda karşılaşacakları Yukatel Denizlispor karşısında mutlak 3 puanı hedeflediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Yalçın, Antalyaspor karşısında çok kötü bir futbol oynadıklarını ve sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade etti.

Yalçın, sezonun en kötü maçını Antalyaspor karşısında oynadıklarını kaydederek, "Kaybettik ama önümüze bakacağız. Cuma günü Yukatel Denizlispor ile önemli bir maç oynayacağız. İnşallah o maçta 3 puanı alırız" diye konuştu.

Ligde şuana kadar 7 puan topladıklarını anımsatan Robin Yalçın, "Çok sıkıntımız yok. Denizlispor karşısında hedefimiz 3 puan almak. Cuma günü oynayacağımız maç bizim  için çok önemli" ifadelerini kullandı.

Yalçın, Yukatel Denizlispor karşısında cezalı olan Mustafa Akbaş ile sakatlığı bulunan Arturo Mina'nın forma giyemeyeceklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Zaten çok opsiyonumuz yok. Ama savunma sadece stoperde değil. Biz, takım olarak savunma yapıyoruz. Takım olarak ofansif oynuyoruz. En önemlisi birlikte hareket etmek istiyoruz. İnşallah cuma günü de taraftarımız için 3 puanı alacağız. Denizlispor karşısında birlikte mücadele edeceğiz. Yüzde yüz 3 puanı almak istiyoruz."

Yukatel Denizlispor'un lige iyi başladığını kaydeden Yalçın, "Biz zorlu maçlar oynadık. Başakşehir, Trabzonspor, Galatasaray ile oynadık. Denizlispor belki buraya 1 puan için gelecek ama kendi evimizde 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erdoğan (4 yıl önce)
    sezon başlayalı 2 maç aldınız o da başakşehirin dağınık olduğu zamana denk geldi şimdi sen başakşehirden beraberlik bile alaman zira iki ileri bir geri bu gidişatla küme düşecek ilk takım Malatyadır Sergenin iyi hoca olması sahaya inip sergen oynamayacak yine bu futbolcular oynayacak farnöl de aynı takım gibi kurtardıkları kadar da basit goller yiyor bu Malatyanın ekmeğini yiyene bir haller oluyor
    0
    0
    Yanıtla