SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evkur Yeni Malatyaspor’dan Anlamı Tişört

0
Güncellendi - 2018-12-16 23:24:05
Evkur Yeni Malatyaspor’dan Anlamı Tişört
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolcular, Antalyaspor karşılaşmasında seremoniye anlamlı bir tişörtle çıktı.

Sarı kırmızılı takımın futbolcuları, Spor Toto Süper Ligin 16.haftasında Malatya’da Antalyaspor ile oynanan karşılaşmaya Rize'de makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Malatya asıllı Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin fotoğrafının yer aldığı ve üzerinde ‘Cennete Selam, Kalbimizdesin’ yazılı tişörtle çıktılar.

12 Aralık’ta meydana gelen olayda, Derepazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğlu, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile görüşmesinin ardından özel kaleme bıraktığı silahı alarak hızla makam odasına geri dönmüş ve Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi boynundan vurarak şehit etmişti.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • harunn (5 yıl önce)
    19 numara Ahmet İldiz denilen arkadaşa burdan sesleniyorum şehit anmasını geçtim İstiklal marşı okunurken rahat pozisyonunundan cıkması gerekirdi eğitimsiz olduğu cok belli
    0
    0
    Yanıtla
  • Emredersin komutanım, aldığın formel eğitim belli ki seni "form"a sokmuş,
    0
    0
    Yanıtla