SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 10 Numara İçin Barazite'yi Gündeme Aldı

0
Güncellendi - 2017-07-17 16:24:22
EYMS 10 Numara İçin Barazite'yi Gündeme Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da 10 numara pozisyonu için arayışlar tüm hızıyla sürüyor. Yurt dışında temaslarını sürdüren sarı siyahlılar, hücum bölgesi için Hollanda uyruklu Nacer Barazite’yi gündemine aldı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda hareket eden yönetim, 10 numara pozisyonu için aradığını Hollanda’da buldu. Sarı siyahlılar, Hollanda 1. Lig ekibi FC Utrecht takımında forma giyen orta saha oyuncusu Nacer Barazite’yi kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Hollanda Arnhem doğumlu olan 27 yaşında ve 1,88 metre boyundaki Nacer Barazite, on numara pozisyonunda forma giyiyor.

Orta saha sol, santrafor, forvet arkası, sağ kanat, sol kanat, merkez orta saha ve orta saha sağ kanatta forma giyebilen Hollanda uyruklu futbolcu; FC Utrecht U21, Arsenal, Arsenal FC U23, Vitesse Arnhem, Monaco, Derby County, FK Austria Wien ve FC Utrecht takımlarında oynadı.

Son olarak Hollanda 1. Lig ekibi FC Utrecht’te forma giyen ve sözleşmesi 1 Temmuz itibariyle sona eren Barazite, Hollanda U15, Hollanda U17, Hollanda U19, Hollanda U20 ve Hollanda U21 Milli Takımlarında da görev aldı.

FC Utrecht formasıyla bu sezon 27 karşılaşmada görev alan Nacer Barazite, 6 gol kaydederken, 6’da asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Abdullah (6 yıl önce)
    Videolarını izledim sağlam oyuncu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Adı duyulmuş ama sonrası gelmemiş biri. Bizim ligde iş yapması kesin gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Çabuk uzatmadan bu Adamı alın kaliteli bir futbolcu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    10 numara inş gerçekleşir. Çok teknik. Monako rapid Wien utreCT gibi iyi takımlarda oynamış .. malatya için Kalbur üstü sayılır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Arsenal de de oynadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • alı (6 yıl önce)
    göztepe duymustur cabuk bitirin işi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (6 yıl önce)
    Alınsa var ya!süper olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    bu adam tam bir makine
    0
    0
    Yanıtla