SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 14. Haftayı 6'ncı Sırada Tamamladı

0
Güncellendi - 2018-12-04 17:21:13
EYMS 14. Haftayı 6'ncı Sırada Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 14'üncü haftasını 22 puanla altıncı sırada tamamladı.

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Akhisarspor ile 1-1 berabere kaldı.

Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan mücadelede Aleksic'in 42. dakikada attığı golle Evkur Yeni Malatyaspor 1-0 öne geçti. Konuk ekip 80'de Bokila ile beraberliği sağladı.

Sahasında rakibine 1 puan kaptıran Evkur Yeni Malatyaspor, 14'üncü haftayı 22 puanla altıncı sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, bu sezonki dördüncü beraberliğini alırken, sahasında oynadığı 7 karşılaşmada 14 puan topladı.

BAŞAKŞEHİR ZİRVEDE

Spor Toto Süper Lig'de 14'üncü haftada sahasında Demir Grup Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Medipol Başakşehir, haftayı puansız kapatmasına rağmen 30 puanla liderliğini sürdürdü.

14'üncü haftada Fenerbahçe'ye konuk olan İstanbul ekibi Kasımpaşa ise sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılarak, 26 puanla ikinci sırada yer aldı.

Derbi mücadelesinde sahasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Beşiktaş, 24 puan ve gol averajıyla üçüncü sırada yer alırken, aynı puana sahip olan Galatasaray ise haftayı dördüncü sırada tamamladı.

Evinde İzmir ekibi Göztepe'yi 1-0 mağlup eden Antalyaspor, puanını 23'e yükseltti ve beşinci sırada yer aldı.

Ligin 14'üncü haftasında sahasında Akhisarspor'a 1 puan kaptıran Evkur Yeni Malatyaspor ise önemli bir avantajı kaçırdı. Sarı kırmızılılar, puanını 22'ye yükseltirken, haftayı altıncı sırada tamamladı.

Süper Lig'de Trabzonspor 22 puanla yedinci, Atiker Konyaspor 21 puanla sekizinci, MKE Ankaragücü 20 puanla dokuzuncu, Bursaspor 19 puanla 10'uncu, Göztepe 18 puanla 11'inci, Demir Grup Sivasspor 18 puanla 12'inci, Aytemiz Alanyaspor 15 puanla 13'üncü, Büyükşehir Belediye Erzurumspor 14 puanla 14'üncü, Fenerbahçe 14 puanla 15'inci, Akhisarspor 13 puanla 16'ıncı, Kayserispor 12 puanla 17'inci, Çaykur Rizespor ise 10 puanla 18'inci sırada yer alıyor.

Spor Toto Süper Lig'de 14'üncü haftada alınan sonuçlar şöyle:

Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü: 1-1

Atiker Konyaspor-Aytemiz Alanyaspor: 2-0

Medipol Başakşehir-Demir Grup Sivasspor: 0-1

Antalyaspor-Göztepe: 1-0

Kayserispor-Göztepe: 0-2

Bursaspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 2-1

Beşiktaş-Galatasaray: 1-0

Evkur Yeni Malatyaspor-Akhisarspor: 1-1

Fenerbahçe-Kasımpaşa: 2-2

Lig'de 14'üncü hafta sonunda oluşan puan durumu ise şöyle:

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Konya ya,Anakaragücü ne şimdide Akhisara boş beleş puanlar dağıtıp hepsini normal karşılamakda bir yere kadar.puan cetvelinde sıralamalar arasında puan farkları çok az.2 maç kaybetsek kendimizi diplerde buluruz.sonradan korkulu rüya görmemek için süper ligin ciddiyetine yakışlır bir mücadele beklemek en doğal hakkımızdır.
    0
    0
    Yanıtla