SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 3 Hazırlık Maçı Yapacak

0
Güncellendi - 2017-07-17 21:39:25
EYMS 3 Hazırlık Maçı Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

İkinci etap kampını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde gerçekleştirecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, kamp süresince 3 hazırlık maçı oynayacak.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde yeni sezon öncesi güç depolayan sarı-siyahlılar, ikinci etap kampı için Salı günü Topuk Yaylası’nda bir araya gelecek.

Bu kamp döneminde 3 hazırlık maçı oynayacağı açıklanan Malatya ekibinin hazırlık maçı programı ise şöyle:

22 Temmuz Cumartesi 

Boluspor

25 Temmuz Salı 

Tuzlaspor

27 Temmuz Perşembe 

Adanaspor

Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci etap kampının ardından Ağustos’un ilk haftası gerçekleştirilecek TSYD Kupası maçlarına katılmak için Ankara’ya gidecek.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Bizden zayıf takımlarla maç yaparak, takım oyununu oturtmak önemli. bizim ilk sınavımız TSYD Kupası olacak. O kupada alınacak sonuçlar ilerisi için belirleyici olur.
    0
    0
    Yanıtla