SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 5 'Üst Düzey' Transfer Yapacak

0
Güncellendi - 2017-07-13 18:26:22
EYMS 5 'Üst Düzey' Transfer Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Kadromuza kattığımız oyuncular hocamız ve transfer komitemizin ortak kararıyla alınan isimler. Kampta Ertuğrul Hoca ile bir görüşme yaptık. Kendisi genel tablodan memnun. Bu toplantıdan 5 üst düzey transfer daha yapma kararı aldık" dedi.

Takımla Bolu kampında bulunan Başkan Gevrek, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Sportif Direktör Ali Ravcı ile gerçekleştirdiği toplantının içeriğine dair İHA’ya açıklamalarda bulundu.

"5 tane üst düzey, 2 de gelecek vaat eden genç oyuncu almayı planlıyoruz"

Transferde 5+2 formülünü uygulayacaklarını kaydeden Gevrek, "Bolu’da faydalı bir kamp dönemi geçiriyoruz. Yeni transferlerimiz ve geçen yıl kadromuzda bulunan oyuncular kaynaşma süresini kısa sürede atlattı. Kamuoyunda ‘transfer hocanın bilgisi dahilinde mi yapılıyor’ şeklinde bir algı var. Kadromuza kattığımız oyuncular hocamız ve transfer komitemizin orta kararıyla alınan oyuncular. Kampta Ertuğrul Hoca ile bir görüşme yaptık. Kendisi genel tablodan memnun. Bu toplantıdan 5 üst düzey transfer daha yapma kararı aldık. Sportif Direktörümüz Ali Ravcı’nın bulunduğu toplantıda, görüşme halinde olduğumuz isimlerin acilen alınması yönünde karar çıktı. Bu oyuncuları birkaç gün içerisinde kadromuza dahil edeceğiz. Transferde 5+2 formülünü uygulayacağız. Yani 5 tane üst düzey, 2 de gelecek vaat eden genç oyuncu almayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

"1, 2 güne her şeyin netleşeceğini düşünüyorum"

Gevrek, loca ve kombine satışları içinde bir iki güne her şeyin netleşeceğinin bilgisini vererek, “Yeni stadımızın yeni sezona her şeyiyle hazır olabilmesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Taraftarımız loca ve kombine satışıyla ilgili sık sık bize ulaşıp ne zaman satışa sunacağımız soruyor. Bu konuyla ilgili bir iki güne her şeyin netleşeceğini düşünüyorum. Tabi burada Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın çalışma temposu da önemli. Onlar bize ‘tamam’ deyince satışlar başlayacak" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Yusuf (6 yıl önce)
    Başkan istifa perşembenin gelişi Çarşamba'dan belidir en zayıf kadro bizde en az 10 tane direk oynayacak oyuncu lazım çok geç olmadan istifa etmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım yüksel (6 yıl önce)
    Malatyayı seven , aklıselim, milliyetçi bir insan biraz düşünür ,bekler sabr eder. daha sonra tepkisini gösterir. ortada hiç bir faaliyet olmadan fuzuli, gereksiz laf olsun diye nefesi boşa harcamamak lazım. bekleyip görelim . zaman tanıyalım inanın hepimiz kazanacağız. inşallah sabrın sonu selamet olacaktır. Takımımıza 2007-2018 sezonunda izleyenlere göze hoş gelen futbolu ile heyecan yaratan, bir takım olmaları dileğiyle başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    5+2 yetersiz kalır. 2 genç yetenek anlaşılır ama takıma 5 as transfer ile 11'i zorlayacak 6 tane isim alınmalı. Bunlar farklı bölgelerde oynayabilecek kapastede olmalı. Mevcut kadroda bulunan yedekler ilk 11'i zorlayamaz. Bunlar olsa olsa antreman maçı oyuncusu olur. Mba vb. isimlerini yazmaya gerek görmediğim adamlarla lig bitmez. Bunlar yerine U21 oyuncularını takıma doldurun daha iyi. Bari Malatyalı gençler oynuyor deriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz ist. (6 yıl önce)
    Ya takım yedeklerle çıkıyor rakip tam kadro çıkıyo hoca kimin yarayıp kimin yaramadığını görmek istiyor şu taraftarın konuştuğu şeylere bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Egemen44 (6 yıl önce)
    Biraz zaman ve sabır takımı güçlendirecektir. Uyum ve ahenk kaynaşma ve takım olmak.. Süper Ligde Yeni Malatyaspor fırtınasını hep birlikte izleyeceğiz inşaallah..
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Malatya'dan bir cacık olmaz biz 3. lige Layik iz bu yöneticilerle
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    bu nasıl iş yaaa anlamıyorum.. bu nasıl bi büyük şehir bld başkanı var yaa... 11. ağustosta lig başlıyacak.. stada geçici yol yapmıyor yaaa... bi insan bu kadar duyarsız olmaz... gençlik il müdürü sadi fındıklı da allaha emanet. localar yok.. LED reklam panoları yok. pasolig kurulmamış.. ahmet ÇAKIR ve sadi FINDIKLI.. siz ne işe yarıyosunuzz... stada köprülü kavşak kasımda teslim olacak.. ahmet ÇAKIR neyi bekliyosun. teslim olana kadar geçici bi yol yapsana... yazıkkkkk çok yazıkkkkkkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (6 yıl önce)
    İlk 5 6 hafta lig başlasa da sabır lazım. Yeni takım. Hem yeni transferler oynamadi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (6 yıl önce)
    Bu yetersiz kadro ile umudu MBA ya umudu hayatında profesyonel maçı olmayan 19 yaşındaki Nijerya lı sağ bekten çok şey bekleyen bir yönetim varsa çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (6 yıl önce)
    Ligler başlamamış,Takım hazırlık maçı oynuyor.Hemen takımı,yöneticileri eleştirmeye başlıyorsunuz.Yerden yere vuruyorsunuz.Anlamak mümkün değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • erdoğan (6 yıl önce)
    karabük hazırlık maçını izliyorum cok vasat böyle olursa aboooğ vay halimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Destek olmuyorsaniz KÖSTEK olmuyalim bir anda herkes hoca veya bilir kisi oldu durun bekleyin ligde iyi gitmese hep beraber elestiri yapariz simdi destek zamani Malatya en kötü ihtimal besinci olarak ligi bitirir
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Transferler de biraz sabır işi bilen adamlar var rahat olun boş transfer yapmıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Karaca (6 yıl önce)
    Sayın başkan boşa trasfer yapıyorsun çunki ya ikinci lig oyuncusu veya 30 yaş üstü futbolcu ... sana yazık , sağlam a yazık seyirciye yazık ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Karamurat (6 yıl önce)
    Şu an hazırlık maçını izliyoruz arkadaşlarla ALLAH yardımcımız olsun . İnşallah bizi ligde mahçup ederler?
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (6 yıl önce)
    HAYDİ BAKALIM BEKLİYORUZ..
    0
    0
    Yanıtla