SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Akhisar Maçı Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2018-11-27 18:12:41
EYMS Akhisar Maçı Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 14'üncü haftasında 3 Aralık Pazartesi günü 20.00'da sahasında Akhisarspor'u konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa maçı sonrası hazırlıklarına başladı.

Ligin 13'üncü haftasında deplasmanda İstanbul ekibi Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan ve haftayı 21 puanla 5'inci sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 14'üncü haftasında sahasında Akhisarspor'u konuk edecek.

İstanbul dönüşü bir gün izin yapan sarı kırmızılılar, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde Akhisarspor maçının hazırlıklarına başladı.

Takımın defans oyuncuları Sadık Çiftpınar ile Murat Akça'nın yanı sıra forvet oyuncusu Khalid Boutaib ve sol bek oyuncusu Erkan Kaş salonda çalışırken, sakatlıkları bulunan orta saha oyuncuları Guilherme Costa Marques ile Mitchell Donald takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden kaleci Ertaç Özbir ile defans oyuncusu Arturo Rafael Mina Meza'nin yer almadığı antrenmanda, Kasımpaşa maçında ilk 11'de sahaya çıkan oyuncular kaleci Fabien Ceddy Farnolle, orta saha oyuncuları Murat Yıldırım, Ahmet Ildız ve Danijel Aleksic, sağ bek İssam Chebake, sağ kanat Michael Pereira düz koşu yaptı. Bu oyuncular, düz koşunun ardından antrenmanı tamamladı.

Kasımpaşa maçında sonradan oyuna giren ve oynamayan oyuncular ise düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kondisyoner eşliğinde pas çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, yası sahada top kapma ve pas çalışması yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Belediyemiz maalesef yeterli desteği gösteremiyor.Erol hoca bizzat kendisi tesislerin etrafının yeşillendirilmesini istemesi bile bizim ayıbımız.Stadın eksikleride cabası.bu durumda maç günü ücretsiz sefer düzenlemesini beklemek çok zor bir ihtimal.stadın doluluk oranı yükselmeli.ki futbolcular beklentilerimizi daha iyi anlasınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bu kadar sakat oyuncu var iyiki kart cezalımız yok.Bu durumda yedek oyuncularımıza biraz yüklenmemiz lazım.Sadece 91.dakikada oyuna girmekle süper lig oyuncusu olunmuyor.Forma rekabeti hırs ve azim gerektirir.malesef bizim yedekler çok rahatlar.iki oyuncumuz olmayınca Kasımpaşa karşısında perişan olduk.böyle gitmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • SERDAR (5 yıl önce)
    Teşekkürler MALATYALI... Sonuna dek haklısın desteğinden ötürü teşekkürlerimi sunarım.Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)
    Serdar kardeşim güzel düşüncelerin için tşk.ler, bende şu konuda ekleme yapmak istiyorum maç günleri çok zor değil şehrin bir kaç noktasından motaşa ait tek seferlik gidiş-geliş araçları kaldırılsa millet rahatça maçı izler döner inanın çok zor değil inşallah sesimizi duyan olur. Örnek olarak Bostanbaşından, TOKİden, Yeşiltepeden, Eski Malatyadan, Akçadağdan... Saygılar tüm Malatyaspor sevdalılarına.
    0
    0
    Yanıtla
  • SERDAR (5 yıl önce)
    Sayın hemşirelerimizden rica ediyorum bu maç stadı dolduralım bir ERZURUM taraftarı kadar olamıyoruz.Alem taraftar görsün.Çok iyi hatırlarım eski stadta yer bulamaz duvarların üstüne oturup maç izlerdik .Ayrıca MALATYAM 1.ligde iken taraftarımız daha çok geliyordu süper lige Çıktık inanıyorum ki 3,4 olma şansımız yüksek lütfen stada akın akın gidelim.Ve sayın belediye başkanımıza seslenmek istiyorum stada giden otobüsleri maç günü ücretsiz yapalım.Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla