SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Bolu'da Lig Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2017-07-02 18:12:36
EYMS Bolu'da Lig Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

31 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarının startını Bolu Termal’de verdi. Sarı siyahlılar, ilk etap kamp çalışmalarını 15 Temmuz’a kadar sürdürecek.

Süper Lig’de yeni sezonda Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun tek temsilcisi olan olan ve 11 yıl sonra Malatya’yı yeniden Süper Lig’e taşıyan Evkur Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da başladı.

İLK ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu Termal Otel Tesisleri’ne giderek kampa giren sarı siyahlılar, buradaki ilk antrenmanını da sabah saatlerinde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde saat 09.30’da başlayan çalışma bir saat 15 dakika sürdü.

Antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve dayanıklılık koşusu yapan oyuncularımız, daha sonra hafif kuvvet hareketleri yaparak çalışmayı sürdürdü. Antrenman,12 dakikalık hafif koşmadan sonra noktalandı.

Bolu’daki kamp çalışmalarına; kaleci Ertaç Özbir, Micheal Pereira, Sadık Çiftpınar, Eren Tozlu, Murat Akça, Ferhat Kiraz, Ahmet Aras, yeni transfer kaleci Fabien Farnolle ve Ali Dere’de katıldı.

Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Muenfuh Seth Sincere’de Bolu’daki kamp çalışmalarında yer alıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: EYMS

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Editör arkadaşım Malatyaspor artık SÜPER LİGE çıktı. Ancak siz hala 1. Ligin puan durumunu veriyorsunuz. Lütfen sizde terfi edin artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı kardeşim doğru söylüyor düzelmişlerde ancak bize ne 1. lig puan durumundan koysana süper lig puan durumunu ayıp oluyor ha editör kardeşim malatyalı kardeşim haklı yenimalatyasporumuzada kampta başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Bire bismillah allah yolunuzu acik etsin insallah
    0
    0
    Yanıtla