SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Bosna Takımı İle Oynayacak

0
Güncellendi - 2019-07-08 19:14:46
EYMS Bosna Takımı İle Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Bolu kampında ilk hazırlık maçını 9 Haziran Salı günü Bosna Hersek Premier Lig takımlarından NK Celik Zenika ile oynayacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan ve ilk maçını 25 Temmuz Perşembe günü Malatya’da oynayacak E.Y. Malatyaspor, Bolu kampında ilk hazırlık maçında Hasan Özer’in çalıştırdığı Bosna Hersek ekibi NC Celik ile karşı karşıya gelecek. Transferde şu ana kadar Fofana, Jahovic ve Özer Özdemir’i renklerine bağlayan Malatya temsilcisi, Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde ilk ciddi sınavına çıkacak.

NK Celik Zenika ile Yeni Malatyaspor arasındaki hazırlık müsabakası Salı günü saat 18.00’de başlayacak.

Ayrıca Sergen Yalçın’ın da bu maçta bütün futbolculara şans tanıyacağı belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız