SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Erzurum'a 3 Önemli Eksikle Gitti

0
Güncellendi - 2018-12-09 17:11:17
EYMS Erzurum'a 3 Önemli Eksikle Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 15.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, Pazar günü 13.30'da Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise Kazım Karabekir Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de geride kalan 14 haftada 6 galibiyet, 4 beraberlik, 4'te mağlubiyet alarak 22 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 15.haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılılar, zorlu deplasmandan 3 puan çıkararak, çıkışını sürdürmek istiyor.

Evkur Yeni Malatyaspor, kritik Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanına 3 önemli oyuncusundan yoksun gidecek.

Sarı kırmızılılarda, Akhisarspor maçı hazırlıkları esnasında sakatlanan ve kasığında birinci derece yırtık tespit edilen takım kaptanı Adem Büyük, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında kadroda yer alamayacak.

Ayrıca, Akhisarspor maçında dördüncü sarı kartlarını gören forvet oyuncusu Khalid Boutaib ile orta saha oyuncusu Guilherme, cezaları nedeniyle Erzurum deplasmanında takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Yahya Özçelik (5 yıl önce)
    Kamil bey , yorumunuz tutmamış
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (5 yıl önce)
    Boş boş konuşanlar Malatyamız deplasmanda 3:1 galip. Tebrikler Malatyam ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (5 yıl önce)
    Valla bende endiseliyim zaten ileride zayiftik Adem ve gilo da olmayınca kara kara düşünüyorum hayırlısı bakalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir44007 (5 yıl önce)
    Yenilmeden gelirsek mutlu olacagim. Valla 2 haftadir takim galip gelemeyince benimde moraller düştü. Spor kanallarini bile izlemiyorum. Antalya macini iple cekiyoruz.... Basarilar Malatyasporumuza...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Süper ligde oynadığımızı unutup,yedek oyuncularımızın katkı vermesi için çaba harcamıyoruz.bir yada iki eksik hemen göze çarpıyor.zaten kanatlarda çok zayıf olduğumuzu herkes biliyor.böyle pamuk ipliğine bağlı bir şekilde süper ligi götüremeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Guilherme olmadığı bir yenimalatyaspor asla galibiyet alamaz hatta puan dahi alamaz takımın herşeyi en iyisi olmazsa olmazı Guilherme
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Maç saati Erzurum'da hava açık fakat 1-2 derece siyah forma tercih edilmeli soğuğun etkisi böylece azalır. Erzurum Seyircisi iyi ama takım bir gol yedi mi iş tersine dönüyor, bir gol atıp bildiğimiz oyunu oynarsak en kötü iki atar bir yeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (5 yıl önce)
    Aleksic ve Donald in performanslarına kaldık desenize.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (5 yıl önce)
    BU OYUNCULAR TAKIMIN ANA HÜCUM HATTINI OLUŞTURUYOR,BÖYLE SAÇMA SAPAN KART CEZALARI İLE KRİTİK BİR DEPLASMANDA TAKIMI YALNIZ BIRAKMALARI DOĞRU DEĞİL..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Cilerme cezasını kupa maçında cekmedi mi
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (5 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Statü gereği lig maçları ile kupa maçları ayrı ayrı değerlendiriliyor.
    0
    0
    Yanıtla