SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Geçen Yılın 4 Puan Önünde

0
Güncellendi - 2018-11-09 02:29:54
EYMS Geçen Yılın 4 Puan Önünde
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon 11 haftada yakaladığı çıkışla, geçen sezonun 11 haftalık bölümüne göre daha iyi bir performans ortaya koydu.

Süper Lig’de bu sezona iyi bir başlangıç yapan Evkur Yeni Malatyaspor, aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. 11 hafta sonunda 18 puan toplayan sarı kırmızılılar, kendisine yedinci sırada yer bulurken, geçen sezona göre performansının üzerine koyarak yoluna devam ediyor.

Evkur Yeni Malatyaspor, geçen sezon 11 haftalık bölümde 4 galibiyet, 2 beraberlik, 5 de mağlubiyet alarak 14 puan toplamıştı. Sarı kırmızılılar, 11 haftalık bölümde rakip ağlara 16 gol bırakırken, kalesinde ise 19 gol gördü.

Sarı kırmızılılar, bu sezon ilk 11 haftada aldığı sonuçlarla lige damga vurmayı başardı. Kaplanlar, 11 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyet alarak 18 puan topladı. Sarı kırmızılılar, 11 karşılaşmada 14 gol atarken, kalesinde ise 10 gol gördü.

Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor. Sarı kırmızılılar, sahasında ligin ikinci haftasında Fenerbahçe’yi 1-0, ligin onuncu haftasında ise Galatasaray’ı 2-0’lık skorlarla mağlup etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bu sene Bursasporun şampiyon olduğu yıl gibi dört büyükler dökülüyorlar.Neden bizim içinde o sene bu sene olmasın.Şehirde böyle bir beklenti oluştu.
    0
    0
    Yanıtla