SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Hazırlık Maçında Karabük'e Mağlup

0
Güncellendi - 2017-07-14 01:33:26
EYMS Hazırlık Maçında Karabük'e Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Bolu'daki I. etap kampının son gününde Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor ile hazırlık maçı yapan Evkur Yeni Malatyaspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Malatyaspor, Süper Lig hazırlıkları kapsamında ikinci hazırlık maçını Bolu Termal Otel’in sahasında Karabükspor ile oynadı. Süper Lig temsilcisi Karabükspor ile karşı karşıya gelen Evkur Yeni Malatyaspor maça yine yedek ağırlıklı kadroyla başladı. Kalede Fabien Farnolle, savunmada Sadık ve Murat Akça, sağ bekte Sincere Seth, sol bekte Mehmet Sak, orta sahada Murat Yıldırım, Mba, Azubuike, Ali Dere, Ferhat Kiraz, forvette ise Khalide Boutalip ile mücadele eden sarı siyahlılar vasat bir görüntü sergiledi. Karabükspor ise Rybka, Kerim, Dany, Gaman, Latovlevici, Rodic, Poko, Skulason, Hamidou, İlhan ve Seleznov on biri maça başladı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un aksine sahaya oturmuş kadrosuyla çıkan Karabükspor 39. dakikada Evgen Seleznyov, 81. dakikada Mahmut Akan'ın golleriyle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da Fatih Gürden, Furkan Pekşen, Burak Kavlak, Ferhat Canlı, Ahmet Aras ve Ertaç Özbir oyuna ikinci yarıda dahil oldu. İlk ciddi sınavında vasat bir oyun sergileyen Evkur Yeni Malatyaspor, oynadığı futbolla taraftarını mutsuz etti.

EYMS, Bolu kampında daha önce TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'la yaptığı hazırlık maçını 5-0 kazanmıştı.

iha- Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: EYMS'nin Bolu'da K.Karabük ile oynadığı hazırlık maçından görüntüler..

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Ahmet Kaya (6 yıl önce)
    Bu takım sarı sıyah formayla maçlara çıkarsa hiçbir maçını izlemeyeceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • salih (6 yıl önce)
    Arkadaşlar rengin ne önemi var takım başarılı olsun yeter ufak şeylere takılıyorsunuz. Bu takımın bir başkanı ve hocası var Maşallah herkes spor yorumcusu ve hoca olmuş o zaman çıkı yönetin hocalara neden para veriyorsunuz bırakın herkes kendi işini yapsın. YENİ MALATYA SPORA ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİM
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    takımda yine 10 numara yok ayrıca stoper 2 tane sağlam alınmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (6 yıl önce)
    Hazırlık maçı yapılıyor,maça ağırlıklı geçen yıl PTT liginde forma giyen futbolcular ,Karabük gibi oturmuş bir takımla maç yapıyor yapılan yorumlara bakın.El insaf,sizin gördüklerinizi Ertuğrul hoca görmüyormu?zannediyorsunuz.Transfer dönemi sonamı ?erdi.Bu telaş niye.Tüm süper lig takımları Halen transfer yapmıyormu?Birde her yapılan veya yapılacak transfer anında medyaya bildirilmek zorundamı?Biraz bekleyin,sabredin.Bu ligde yeniden takım oluşturmak kolay değil.Yıldız futbolcu almaklada bu işler olmuyor.Takım olmak önemli.Sabredin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Takım artık transferi bitirmeli 1 ay kaldı hala 5 kişi gelecek falan. Yerliler bu takımı kaldıracak gibi değil. O nedenle 5 as 6 tane yedekte takımı zorlayacak isim şart. Alınan isimler tek mevkii adamı olmayacak. Yoksa 20 kişi alsan nafile. O nedenle yedek alınacaklar birden fazla bölgede oynayabilecek yeterlilikte olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Riza (6 yıl önce)
    Uzman(!) için bunlar iyi günler. Kulübün parasını menejerlere peşkeş cekersen, Allah'ı ve kül hakkını unutursan yaptıklarının altında kalırsın. Defalarca yazdım , yine yazacağım. Yapılan transferler, bazı menejerleri ve bizzat uzman(!) in kendisini mutlu edecek şekilde yapıldı. Bir aydır ulusal radyoların spor haberlerinde Malatya'nın transfer politikası eleştiriliyor. Türkiye'de başka örneğinin olmadığı, paraların bu şekilde yok edildiği ifade ediliyor. Her zaman dediğim gibi asıl suçlu belediye başkanıdır. Kendisini kulübün sahibi olarak görüyor. Uzman paraları erittikten sonra kimse bu kulübe gelmez. İddia ediyorum borç enkazı bırakacaklar. Takım bu yıl düşer. Hoca 5 . Hafta gider. Kulübün gelecek 3 yılı ipotek altında. Bu takıma acilen 11 futbolcu gerekiyor.Vizyonsuzlar, gitmeden hiçbir şey duzelmez. Şehirdeki havayı yok eden, milleti takımdan soğutan Uzman(!) ve bu kişiye göz yumanlardir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (6 yıl önce)
    Ahmet aras nassı yav gönder gide hava sadece
    0
    0
    Yanıtla
  • EREN ÇİTİL (6 yıl önce)
    MALATYASPOR a başarılar diliyorum yolunuz açık olsun daha bu hazırlık maçları inşallah daha iyi olacaklar. Yönetime VE Hocamıza güveniyorum .Lakin gurbet de bir malatyalı olarak ve MALATYA nın haberini tek takip ettiğim malatya haber e sormak istiyorum Siz malatya sporun yönetimine karşı mısınız bu acelelik nedir daha takım kaç lig maçına çıktı bu ne karamsarlık neden bu kadar bizim morelimizi bozuyorsunuz biraz malatyasporun yanında olun eleştiriye çooook erken
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan (6 yıl önce)
    Ya arkadaslar hepiniz her telden caliyorsunz iyi biliyorsunuz yapici olacagmiz yerde hep kiricic oluyorsunuz biraz posituf düsünün antiraman amacli maclar takimi tanimak amacli bir mactir lütven
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Mba ve ferhat kiraz a tsk edip yollar ayrilmali 2. ligde faydalari olmadi. Birincide bosuna kadro sisirilmemeli.bunlarin yerine genc oyunculara Sans verilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (6 yıl önce)
    Hoppalaa durun bakalım. hemen felaket senaryoları yazıyosunuz. Bu takım da gidecek daha 4-5 oyuncu var. Alınacak çok iyi oyuncular var . Herşey Güzel olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Yaa hazirlik maclari önemli degil malatya spora hlcaya baskana güvenmemiz lazim ligde görün bakin ne olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    amma da felaket tellallığı yapıyorsunuz. takım yedek kadro ile çıkıyor sahaya. daha yapılacak transferler var. insanlardaki telaş nedir anlamıyorum. daha doğmamış çocuğa don biçiyorlar insanlar. malatyayı bu dedikodu bitiriyor. başka bişi değil. anadolu takımlarından kimse transfeer yapmadı çünkü kadroları oturmuş. bizim ilk senemiz. biraz sabırlı olsun insanlar. nedir bu telaş. yönetimin eli yavaş o doğru ama olumsuz yorumla olmaz ki bu işler. eleştirirken zarar vermeyin takıma. olumlu çözüme yönelik eleştiri yapalım. yapıcı eleştiri yapalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (6 yıl önce)
    Çok umutsuz transferler dia ya ve alınan adamlarla çok yetersiz kaleci de bu yıl bizi yakar demesi güven vermedi ele alınacak hiç bir şey yok morinho da gelse bu. Başkanla olmaz Yazıkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Dedat (6 yıl önce)
    Malatyasporu Malatya basını kadar rezil eden hiç kimse yok millet zaten dalga geçiyor ulusal basın bile Çoğu zaman Malatyaspor diye bahsederken bizimkiler eyms yms gibi isimler Sarı Kırmızı olan Malatyayı sanki insanları soğutmak ister gibi sarı siyahlı takım falan yazmalar yazıklar olsun başka birşey demiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)Malatyalı Dedat isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim , Çok doğruları yazmışsın,Yüreğine sağlık,
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımın renkleri SARI-SİYAH. 3. renk kırmızıdır. Basın Malatyasporu rezil etmiyor. Fakat tekrar sadece sarı-kırmızı renklere dönsün diye çaba gösterenler takımı rezil ediyor. Takımın logosunu incelersen renklerinin ne oldugunu anlarsın. Ayrıca tüzüğünde de SARI-SİYAH, 3. renk kırmızı olarak geçiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • maksut çok doğru yazmışsın yılardır bu sitede renk konusunda en çok yazı yazanlardanım .kaldıki Efsane malatyaspor 1984 de kadar sarısiyahlı forma giyerdi 1984 o zaman ki yönetim renkleri sarı kırmızı yapmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor lu (6 yıl önce)
    Başkan parayı ne yaptın alsana düzgün adam bunlar me hep ikinci ligden hep aldın adam yabancılarda tirt haa hiç bonservis ödemedin çöplüğe döndü takım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Ertuğrul hocam,size işinizi öğretecek değilim ancak bugünkü kadroda yer alan oyuncu grubundan daha önce defalarca maçlarını izlediğim için söylüyorum.Ferhat Kiraz,Mba,Sadık,Mehmet Sak ve Ahmet Aras'ı gönder.Bu adamlara güvenipte futbolcu aldırmayayım deme sakın.Başkan 5+2 formülünü bulmuş nasıl birşeyse! Şu takıma en az doğrudan oynayacak en az 6 veya 8 oyuncu lazım.Kalecilerde süper lig için bana sorarsanız yetersiz. Transfer olsun diye değil! Göztepe gibi bu ligi bilen kaliteli yabancı almamız lazım.Yoksa hüsran kaçınılmaz gözüküyor,inşallah ben haksız çıkarım.Bu daha bir başlangıç zaten tsyd kupası tamamen belli edecektir.Bu erken yenilgi hazırlık maçı da olsa ayaklarımızın yere sağlam basması ve daha iyi ve kaliteli transfer yapılması için bir uyarı niteliğindedir. Çünkü, süper ligi tff1.lig veya 2.lig gibi gören yöneticilerimiz var.Şu maçta bile doğru dürüst pozisyonumuz olmadı.Karabük'te bu ligin en zayıf takımlarından birisi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Karaca (6 yıl önce)
    Amatör trasfer yapılırsa olacağı bu olur bugün 2- 0 yarın 8-0 olur önlem alın önlem ... Ertuğrul Sağlam gelmeden gidecek gibi duruyor ... Olacagı bu kadar ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Osman (6 yıl önce)
    Bülent yaşar kime getiren gardaş ali Malatya li diyemi vizyonu yetkiyi önerin varsa söyle onu getirsin basksnimiz bide transferler 30 yaşında ya beğenmiyor sun onlarida doğum evinin önünde bekleyek ordan Alak olurmu madem öyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Daha çok mağlup oluruz.Doğru dürüst transfer YOk.öğrenmişler Fransa 2 ligi. İnşallah bir menejere kurban gitmeyiz. Baksana alınan adamlar 30 yaş ve üstü yerli transferi çok zayıf Göztepe bile bizden iyi transfer yapıyor. Yerli adam rotasyonu olmazsa başarı gelmez Ali Ravcı bence yetersiz vizyonu olan biri olmalı. Katkı sağlayan bir transfer yapamadı daha, allah yardımcımız olsun. Yoksa TFF 1 lige en yakın biziz
    0
    0
    Yanıtla