SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS İlk Yarıyı 3'üncü Sırada Tamamladı

0
Güncellendi - 2018-12-26 01:47:37
EYMS İlk Yarıyı 3'üncü Sırada Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısını 29 puanla ve averajla 3'üncü sırada tamamladı.

Süper Lig'de geçen sezonu 43 puanla 10.sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, iyi bir gidişat yakaladı. Geçen sezon yakaladığı çıkışı bu sezonda sürdüren sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısında oynadığı 17 karşılaşmada 8 galibiyet, 5 beraberlik, 4'te mağlubiyet alarak 29 puan topladı.

Ligde ilk yarının son maçında deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelen Evkur Yeni Malatyaspor, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı ve puanını 29'a yükseltti. Sarı kırmızılılar, kendisiyle aynı puana sahip olan Trabzonspor'un averajla gerisinde yer aldı ve ilk yarıyı üçüncü sırada tamamladı.

Sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısı itibariyle ligde kalesinde en az gol gören takım oldu. 17 haftalık süreçte rakip ağları 26 kez havalandıran Evkur Yeni Malatyaspor, kalesinde 16 gol gördü. Sarı kırmızılılar, Medipol Başakşehir'den (8 gol) sonra kalesinde en az gol gören ikinci takım olarak ilk yarı istatistiklerine geçmiş oldu.

"İKİNCİ YARIDA DA GÜZEL BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Evkur Yeni Malatyaspor'un sol bek oyuncusu Erkan Kaş, iyi bir ilk yarı geçirdiklerini ifade ederek, ikinci yarıda da üzerine koyarak devam etmek istediklerini söyledi.

Bursaspor deplasmanında iyi mücadele ederek, puan çıkarttıklarını dile getiren Kaş, "Maçın ilk yarısında kompakt bir oyun sergiledik. Sonlara doğru bir gol yedik, bu bizim moralimizi bozdu. İkinci yarı başlamadan önce hocamız bize 'puan ya da puanlar alacağımızı' söyledi. Buna inanmamızı söyledi, bizde bu inançla ikinci yarıya çıktık ve ikinci yarının başlarında hemen golü de bulduk. Bundan sonra biraz daha sakin oynayabilseydik, kesinlikle bir gol daha bulacaktık. Yine de kötü bir sonuçla ayrılmadık" diye konuştu.

Kaş, iyi bir ilk yarı geçirdiklerini belirterek, "Ligin ilk yarısında çok güzel oynadığımız maçlar oldu. Sıkıntılı maçlarda vardı ama hepsinden puanlar almasını bildik. Bursaspor deplasmanından da puan aldık. Bence güzel bir ilk yarı geçirdik. Şimdi üzerine koyarak devam ederek, ikinci yarıda da güzel bir şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: EYMS'nin, Bursaspor'la deplasmanda oynadığı ve 1-1 biten maç sonrası

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Koray (5 yıl önce)
    Averajla nasıl geride oluyoruz Trabzon’un aklım almıyor? Daha az gol yemişiz. Onlara 5 tane çakmışız. Attığımız ile yediğimizin farkı aynı ise nasıl oluyor biri anlatsın lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bursasporun ölüsünden bile bir puanı zor aldık.böyle bol keseden puanlar dağıtırsak hedef kovalamamız çok zor.
    0
    0
    Yanıtla